Områdesförvaltare till Einar Mattssons bestånd i Hjulsta, Tensta, Sundbyberg och Barkarbystaden

Toppbild

Om tjänsten

Som områdesförvaltare har du det övergripande ansvaret för att säkerställa att de fastigheter som du ansvarar över förvaltas på bästa sätt. Det innebär att alltid ha affär, kvalitet och ekonomi i fokus. Till din hjälp kommer du ha ett förvaltningsteam bestående av förvaltare och biträdande förvaltare som du stöttar i det operativa arbetet. Därtill kommer du arbeta i nära samarbete med kundservice och fastighetsdrift.

Merparten av fastigheterna du kommer ansvara för är belägna i Hjulsta men även i Tensta, Sundbyberg och Barkarbystaden. Alla fastigheter och projekt hos Einar Mattsson.

Du kommer vara placerad på områdeskontoret i Hjulsta tillsammans med dina kollegor som arbetar med fastigheterna i området. Du kommer rapportera till gruppchefen som är placerad på huvudkontoret på Södermalm.

Din profil

Vi söker i första hand dig som har gedigen erfarenhet av förvaltning av flerbostadshus, samt har ett genuint intresse och gärna erfarenhet från att ha jobbat med socioekonomiskt utsatta områden. Du kommer ha ett nära samarbete med polis, socialtjänst, räddningstjänst, nätverk och myndigheter. Det är därför av stor vikt att du har förståelse för och intresse av lokalt samhällsarbete samt att bygga nätverk och relationer inom området. Vidare har du vana av att följa upp ekonomi och förstå hur de olika faktorers påverkar driftnetto och avkastning.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sissel Strand på 08-120 50 426. Urvalet av ansökningar sker löpande. Du söker tjänsten här.

Vi ser fram emot att få höra från dig. Välkommen in med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2022-07-03
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss