För leverantörer

Einar Mattssons långa byggmästartradition genomsyras av ett högt kvalitetstänkande. Vi arbetar alltid med hållbara material och beprövade metoder samt säkerställer att våra arbeten håller hög kvalitet. Vi ser alltid till fastighetsägarens bästa, och levererar produkter av hög kvalitet i rätt tid.

För oss är goda relationer och ett långsiktigt förtroende viktigt såväl med våra kunder som våra leverantörer. Vill ditt företag samarbeta med oss?

Intresseanmälan

Fakturering

För en mer effektiv och miljövänlig hantering av leverantörsfakturor kommer vi övergå till att endast ta emot elektroniska fakturor fr.o.m 1 januari 2019. 

Så här märker du din e-faktura på rätt sätt.

Referensmärkning

Detta ska en faktura innehålla

Om du saknar e-faktura tjänst, hur går du tillväga?

Kom igång med e-fakturering

Påminnelser och inkassokrav ska ej e-faktureras. De ska skickas med brev. 

2021-06-24
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss