Felanmälan

Akuta fel
Vid akuta ärenden, såsom fel på elanläggningen i lägenheten, stopp i toalettstolen, stopp i golvbrunnen i badrum med stigande vatten eller vattenläckage, rekommenderar vi dig att ringa oss direkt: 08-586 263 00Vårt nummer är bemannat dygnet runt.

Meddelande med anledning av Coronaviruset
Vi värnar om våra medarbetares och hyresgästers säkerhet. Vi håller avstånd, tvättar händerna och kan komma att använda munskydd vid arbeten i din lägenhet. Vi ber dig att avboka icke akuta åtgärder om du eller någon i hushållet har influensaliknande symptom. Tack för visad hänsyn.

Fixa felet själv
Se vad du själv kan åtgärda i din lägenhet

Vid eventuella driftstörningar
Fibernätet, Zmarket 
Elnätet i Stockholm, Ellevio
Stockholm Vatten och avfall 

Felanmälan

Bifoga foto Max. 5 MB

  Information om hur vi behandlar dina personuppgifter finner du i vår dataskyddspolicy 

  Tack!

  2021-06-24
  Håll avstånd, håll ut, rädda liv
  Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

  Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
  Fråga oss