Våra medarbetare om Einar Mattsson

Våra medarbetare är vår stora styrka. Här berättar några av våra medarbetare om hur det är att jobba hos oss.

"Att jobba i fastighetsbranschen är att jobba med andras trygghet. Det ska bli någons hem. Ett hem där de ska känna sig som mest trygga. Hur vi bygger påverkar hur folk trivs. Det är ett stort uppdrag och en fin känsla."

Bella

Entreprenadingenjör

"Jag är med från början till slut när vi bygger hus. Det är utmanande och givande att hålla i många stora och viktiga delar av våra bostadsproduktioner. Att få bidra till att se ett hus gå från ritning till en verklig byggnad är en oslagbart bra känsla."

Som projektutvecklare på Einar Mattsson har man ett stort ansvar för att delta i stadsbyggnationen i huvudstadsregionen. Om tio år har Martin hunnit sätta några fler hus på Stockholmskartan.

Martin

Projektutvecklare

"Det är roligt och stimulerande att jobba här eftersom det är lätt att kunna vara med och påverka både verksamhetens och min egen utveckling. Det är ett företag med fina värderingar, omtänksamma och roliga kollegor – trivs du och har kul på jobbet blir det lättare att prestera!"

Linda Bernheden blev nominerad till Årets fastighetskvinna 2017. Linda är ekonom i grunden. Om tio år gissar Linda att hon är affärsområdeschef inom Einar Mattsson-koncernen.

Linda

Platschef Norra Djurgården

Gillar du våra värderingar?

Vi är alltid intresserade av engagerade och professionella personer som vill ta ansvar och göra Stockholm lite bättre varje dag.

Visa våra lediga jobb
Fråga oss