Praktikplats till Fastighetsförvaltningen

Toppbild

Läser du till Förvaltare och har LIA (lärande i arbetslivet) till höstterminen, då kan du söka praktikplats hos oss. 

Som praktikant hos oss får du möjlighet att se många av företagets sidor vilket ger en god helhetsbild av fastighetsförvaltning. Din praktikperiod kommer att varvas mellan olika avdelningar och medarbetare, allt för att du ska få en så god inblick i yrket som möjligt.  

Exempel på uppgifter som kan förekomma:

Fysiska besök i fastigheterna tillsammans med förvaltare och fastighetstekniker
Olika möten, ex förvaltningsmöten, ekonomi, garanti- och interna månadsmöten
Administrativa arbetsuppgifter, ex fakturahantering, arkivering och organisering
Ekonomisk uppföljning, inblick i helheten genom att följa den ekonomiska uppföljningen
Uthyrning och omförhandling av kommersiella lokaler
Delaktighet i olika upphandling


Vem är du

Vi söker dig som studerar till fastighetsförvaltare, gärna en KY-utbildning såsom Newton, John Ericsson eller liknande. För att lyckas i rollen krävs att du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga och förstår värdet i att utföra ett noggrant arbete med en hög kvalité. Som person är du omtänksam, engagerad och framåt med ett genuint intresse för  fastigheter.

Ansökan

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande. Observera att vi endast tar emot ansökningar via denna annons.
Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärutveckling med tillgång till koncernens breda och djupa kunskap.  Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter nästan 90 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.

Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Vi ser fram emot att få höra från dig.

Ansök
Sista ansökningsdag: 2024-05-31
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 320 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms och koncernens historia.

Fråga oss