Lediga jobb på Einar Mattsson

Vill du vara med på resan till ett mer socialt hållbart samhälle? Hos oss på Einar Mattsson finns en gedigen kunskap och bredd. Vi har en stor kompetens samlad i koncernen.

VÅRA MEDARBETARE

Vi som jobbar här

Möt Eleonora, Jonas och Johan som berätta vad som är bäst med att jobba på Einar Mattsson. 

Här är jobben för dig

5 Just nu har vi 5 lediga tjänster

Einar Mattsson söker systemförvaltare

Läs mer

Är du en systemintresserad och noggrann systemförvaltare som vill vara med på vår digitala utvecklingsresa, då har vi jobbet för dig!

Sista ansökningsdag:

Einar Mattsson söker erfaren Projekteringsledare

Läs mer

Är du en engagerad, erfaren och relationskapande projekteringsledare med erfarenhet från nyproduktion och/eller ROT? Då har vi tjänsten för dig!

Sista ansökningsdag:

Praktikplats till Fastighetsförvaltningen

Läs mer

Läser du till Förvaltare och har LIA (lärande i arbetslivet) till höstterminen, då kan du söka praktikplats hos oss. Som praktikant hos oss får du möjlighet att se många av företagets sidor vilket ger en god helhetsbild av fastighetsförvaltning. Din praktikperiod kommer att varvas mellan olika ...

Sista ansökningsdag: 2024-05-31

Einar Mattsson söker drifttekniker

Läs mer

Trivs du med att övervaka och underhålla tekniska system, maskiner och anläggningar för att säkerställa en effektiv och säker drift? Vill du bli en del av ett familjeägt bolag som är Stockholms största privata fastighetsägare? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Sista ansökningsdag: 2024-04-30

Einar Mattsson söker controller

Läs mer

Är du en engagerad, framåt person med en förmåga att förändra och optimera? Är du en person som vill påverka och driva framgång och dessutom har ett intresse för fastighetsbranschen? Då har vi jobbet för dig!

Sista ansökningsdag: 2024-04-29

Praktik eller lärlingsjobb

Praktikplats

Vi erbjuder varje år ett antal praktikplatser. De flesta platserna finns på våra byggarbetsplatser och vi erbjuder även praktik inom vår fastighetsförvaltning. När vi har lediga praktikplatser annonserar vi ut dem här under ”Lediga jobb”.

Spontanansök!

Vi tar gärna emot en spontanansökan från dig som vill vara en del av Einar Mattssons framgångar. Du gillar vårt varumärke, våra företrädare och medarbetare du träffat. Du tycker om vår familjeföretagskänsla.

Så här säger våra medarbetare

"Jag har så många roliga arbetsuppgifter och dagarna är väldigt varierande. Ena dagen kan jag sitta på huvudkontoret och sköta administrativa uppgifter, andra dagar är jag ute på renoveringsprojektet och samtalar med hyresgäster"

Eleonora Sand ROT-koordinator
Fråga oss