;

Lediga jobb på Einar Mattsson

Vill du vara med på resan till ett mer socialt hållbart samhälle? Hos oss på Einar Mattsson finns en gedigen kunskap och bredd. Vi har en stor kompetens samlad i koncernen.

VÅRA MEDARBETARE

Vi som jobbar här

Möt Eleonora, Jonas och Johan som berätta vad som är bäst med att jobba på Einar Mattsson. 

Här är jobben för dig

4 Just nu har vi 4 lediga tjänster

Praktikplats till Fastighetsförvaltningen

Läs mer

Studerar du till fastighetsförvaltare och är intresserad av att göra din LIA-period hos oss på vår avdelning för fastighetsförvaltning? Då är du välkommen att registrera din ansökan här!

Sista ansökningsdag: 2024-02-01

Projektledare fastighetsinstallationer Einar Mattsson

Läs mer

Är du en engagerad, framåt och relationsskapande projektledare inom ventilation eller projektledare/installationsledare med bredare installationsbakgrund? Då har vi tjänsten för dig!

Sista ansökningsdag: 2024-01-10

Einar Mattsson söker biträdande förvaltare

Läs mer

Är du engagerad, framåt och relationsskapande med erfarenhet från fastighetsbranschen. Då har vi tjänsten för dig!

Sista ansökningsdag: 2023-12-15

Einar Mattsson söker platschef till ROT

Läs mer

Är du en engagerad, erfaren och relationskapande platschef med god erfarenhet från att driva ombyggnadsprojekt. Då har vi tjänsten för dig!

Sista ansökningsdag: 2023-12-31

Praktik eller lärlingsjobb

Praktikplats

Vi erbjuder varje år ett antal praktikplatser. De flesta platserna finns på våra byggarbetsplatser och vi erbjuder även praktik inom vår fastighetsförvaltning. När vi har lediga praktikplatser annonserar vi ut dem här under ”Lediga jobb”.

Spontanansök!

Vi tar gärna emot en spontanansökan från dig som vill vara en del av Einar Mattssons framgångar. Du gillar vårt varumärke, våra företrädare och medarbetare du träffat. Du tycker om vår familjeföretagskänsla.

Så här säger våra medarbetare

"Jag har så många roliga arbetsuppgifter och dagarna är väldigt varierande. Ena dagen kan jag sitta på huvudkontoret och sköta administrativa uppgifter, andra dagar är jag ute på renoveringsprojektet och samtalar med hyresgäster"

Eleonora Sand ROT-koordinator
Fråga oss