Lediga jobb på Einar Mattsson

Vill du vara med på resan till ett mer socialt hållbart samhälle? Hos oss på Einar Mattsson finns en gedigen kunskap och bredd. Vi har en stor kompetens samlad i koncernen.

VÅRA MEDARBETARE

Vi som jobbar här

Möt Eleonora, Kim, Johan och Yad som berättar vad de gillar mest med att jobba på Einar Mattsson. 

Här är jobben för dig

5 Just nu har vi 5 lediga tjänster

Vi söker inköpare

Läs mer

Är du en engagerad, framåt och relationsskapande inköpare med erfarenhet från bygg-och fastighetsbranschen, samt har ett gediget intresse för hållbara affärer. Då har vi tjänsten för dig!

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Vi söker medarbetare till vårt servicecenter i Hjulsta

Läs mer

Skulle du beskriva dig själv som omtänksam, engagerad och framåt, samt drivs av att ge bra service? Vi söker dig som vill jobba på vårt områdeskontor i Hjulsta.

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Vi söker yrkesskickliga trähantverkare

Läs mer

Är du en engagerad, framåt och yrkeskunnig träarbetare som trivs att jobba inom nyproduktion och ROT, då har vi jobbet för dig!

Sista ansökningsdag: 2023-05-31

Vi söker miljösamordnare

Läs mer

Är du en engagerad, framåt och relationsskapande miljösamordnare med erfarenhet av att arbeta med miljö- och klimatfrågor? Då har vi tjänsten för dig!

Sista ansökningsdag:

Praktikplats till Fastighetsförvaltningen

Läs mer

Studerar du till fastighetsförvaltare och är intresserad av att göra din LIA-period hos oss på vår avdelning för fastighetsförvaltning?

Sista ansökningsdag:

Praktik eller lärlingsjobb

Praktikplats

Vi erbjuder varje år ett antal praktikplatser. De flesta platserna finns på våra byggarbetsplatser och vi erbjuder även praktik inom vår fastighetsförvaltning. När vi har lediga praktikplatser annonserar vi ut dem här under ”Lediga jobb”.

Spontanansök!

Vi tar gärna emot en spontanansökan från dig som vill vara en del av Einar Mattssons framgångar. Du gillar vårt varumärke, våra företrädare och medarbetare du träffat. Du tycker om vår familjeföretagskänsla.

Så här säger våra medarbetare

"Ingen dag är den andra lik i arbetet som förvaltare. Det handlar så otroligt mycket om olika kontakter och jag gillar den sociala aspekten av jobbet. Du måste tycka om människor om du ska tycka att jobbet är roligt."

Kim Norén Fastighetsförvaltare
Fråga oss