Att arbeta på Einar Mattsson

Vi är ett familjeföretag och det genomsyrar hela koncernen. Vi möter varandra med respekt, vänlighet och jobbar gemensamt för att nå bästa resultat. En nyckel till vår långtida framgång är våra medarbetare. För att du ska ha bästa möjligheter att utvecklas och utveckla verksamheten på Einar Mattsson är det viktigt att du tycker om att jobba tillsammans med andra människor, lever upp till våra värderingar och gillar att ta an dig an nya utmaningar.

Våra kontor
Huvudkontoret ligger i närheten av den lummiga Tantolunden med närhet till Årstavikens promenadstråk. Kontoret består av tre plan med öppen planlösning. Vi har flera gemensamhetsytor, alla stilrent inredda av ägarfamiljen. Vi har också en del pilotprojekt på kontoret igång för att testa nya lösningar med tysta och kreativa ytor.

Vi har ett ytterligare kontor i Hjulsta. 

Kommunikationerna
Södra station ligger ett stenkast härifrån med pendeltåg mot norr och söder och buss 4, 74 och 55 går här. Närmaste tunnelbanestation är Mariatorget, där den närmaste uppgången är den mot Polishuset. Många medarbetare cyklar, så vi har cykelställ på baksidan av huset. 

Lunch, kaffe och te
Utöver den stora gemensamma matsalen vi har på kontoret där medhavda matlådor äts, eller där du köper och värmer frysmat från Convini, så finns massor av lunchrestauranger. Det finns flera sushiställen, thaimat, asiatisk buffé, kötthipsterställe, vällagad husmanskost, grekiskt, italienskt och bra salladsbarer. 
Johan & Nyström har hand om våra kaffemaskiner, och en uppsjö av fantastiska teer finns för daglig njutning. 

Fråga oss