Nyproduktion i Stockholm

Hitta ditt drömboende i en ny bostad från Einar Mattsson

Nyproduktion / Nyproduktion i Stockholm

Nyproduktion i Stockholm

Einar Mattsson erbjuder bostäder i flera attraktiva områden i huvudstaden. Här finns något för alla, oavsett om du föredrar att bo i områden präglad av grönska och natur eller om du hellre söker dig till nyproduktion nära stadspuls, restauranger och caféer – eller en kombination av båda.

Är du intresserad av nyproduktion nära hela Stockholms utbud rekommenderar vi dig att titta närmare på vårt kvarter i Hagastaden, ett av stadens största utvecklingsområden där stora satsningar på parker och en utveckling av de redan goda kommunikationerna pågår.

Vill du hellre kombinera grönska och stad har Einar Mattsson nyproduktion i gröna lägen runt om i Stockholm. I Rissne finns bostäder i Stadshuslunden till salu och i Sköndal växer det nya kvarteret Skulpturparken fram, med planerad säljstart vintern 2019.

Einar Mattssons nyproduktion består både av hyres- och bostadsrätter. Om du vill hyra- eller köpa en bostad i ett särskilt område i Stockholm hittar du mer information om våra aktuella projekt via länkarna nedan.

Välkommen till en nyproducerad bostad hos Einar Mattsson!

Sköndal

Vill du bo i nyproduktion nära natur och samtidigt ha nära in till allt vad staden har att erbjuda? Sköndal ligger vackert beläget i södra Stockholm, norr om sjön Dreviken, med naturreservatet Flaten som granne i öst. Se aktuella projekt här!

Hagastaden

Stockholms innerstad växer norrut i och med utvecklingen av nya stadsdelen Hagastaden som sammankopplar Stockholm med Solna. Området blir en attraktiv stadsdel präglad av både natur och rörelse med nya parkstråk, närhet till Hagaparken och ett varierat utbud av service och stadspuls.

Rissne

Att bo i Rissne innebär närhet till grönområden och natur samtidigt som områdets goda kommunikationer snabbt tar dig vidare till Stockholms innerstad. Välkommen till Sundbybergs grönaste stadsdel!

Telefonplan

Telefonplan har genomgått stora förändringar det senaste decenniet, från att ha präglats av framförallt LM Ericssons verksamheter till att bli en attraktiv plats för såväl nya bostäder som verksamheter, mycket tack vare Konstfacks etablering. Här växer nya bostadskvarter fram.

Årstafältet

På Årstafältet växer en helt ny stadsdel fram. Under de kommande 10 åren utvecklas området med 6 000 nya bostäder, skolor, fler verksamheter och en stor anlagd park fylld med grönska och ytor för lek och spontanidrott.

Södermalm

Gillar du stadspuls och vill ha ett stort utbud av restauranger, barer och eller bara kunna strosa runt på klassiska gator kommer trivas på Södermalm. Här finns något för alla!

Fråga oss