Detta händer i ditt område

Din verksamhet kan påverkas på olika sätt av byggprojekt eller annat som händer i staden. Här hittar du tips för att få koll på vad som händer i området där du hyr lokal.

Byggprojekt i ditt område

På sidan Stockholm växer hittar du information om planerade och pågående bygg- och utvecklingsprojekt runt om i Stockholm. 

Utbyggnad av tunnelbanan

Utbyggnaden av tunnelbanan i Stockholm innebär omfattande arbeten under flera år. Tunnelbanans Blå linje byggs ut söderut från Kungsträdgården till Södermalm, Nacka och Söderort, samt norrut från Akalla till Barkarby.

Arbetet med nya tunnelbanelinjer syns, hörs och märks både ovan och under jord. Det kan bildas vibrationer när de borrar och spränger, och arbetet kan också innebära påverkan på trafiken.

På Region Stockholms webbplats för tunnelbanebygget kan du ta del av information om hur arbetet påverkar ditt område.

Driftstopp

Stockholm Vatten och avlopp kan du läsa information om eventuella driftstopp när det gäller avfallshämtning  och vatten. 

Ellevio har information om strömavbrott i elnätet i Stockholm.

 

2021-06-24
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss