Fastighetsförvaltare

Att arbeta som fastighetsförvaltare kräver kompetens inom såväl teknik och ekonomi som juridik och kommunikation. Fastighetsbranschen utvecklas snabbt och mycket – både till storlek och innehåll.

Som fastighetsförvaltare har du bland annat till uppgift att bistå fastighetsägaren med rådgivning och styrelsefunktioner, bokföring och deklarationer, fakturahantering samt kontrakt och medlemshantering.

Som teknisk förvaltare lägger du upp hållbara underhållsplaner och kan vara behjälplig i att driva renoveringar och underhåll. Du gör helt enkelt allt det som fastighetsägaren själv inte har möjlighet att göra men som krävs när man driver ett fastighetsbestånd.

Utbildning

Fastighetsförvaltaren har ofta någon form av eftergymnasial utbildning. Exempel på utbildningsinstitut:

Framtidsutsikter

Fastighetsbranschen utvecklas snabbt och mycket så fastighetsförvaltare behövs. Att utbilda sig till detta yrke bör leda till både jobb och utveckling framåt inom området.

 

Lediga jobb

Vill du vara med på resan till ett mer socialt hållbart samhälle? Hos oss på Einar Mattsson finns en gedigen kunskap och bredd. Vi har en stor kompetens samlad i koncernen.

Om företaget Einar Mattsson

Einar Mattsson äger, förvaltar och utvecklar fastigheter samt bygger hus i Storstockholm. Vår verksamhet är organiserad i flera bolag som i sin helhet ägs av Einar Mattsson AB.

2021-06-24
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss