Erfaren Projektledare inom energi- och fastighetsinstallationer

Toppbild

På Einar Mattsson tycker vi om att samarbeta och dela med oss av kunskap. Vi tror på att tillsammans utveckla verksamheten och bli ännu bättre på det vi gör. Vi är en organisation som tror att framgång och engagemang bottnar i trygga team och i arbetsglädje.

Nu behöver vi förstärka med en erfaren Projektledare inom teknisk förvaltning med inriktning styr/övervakning/VVS och energi till avdelningen teknik och energi inom Einar Mattssons Fastighetsförvaltning.

Arbetsbeskrivning

Som projektledare inom Einar Mattssons Fastighetsförvaltning ingår du i ett team med fokus på energi och teknik. Teamet jobbar med underhållsprojekt, stöd i ROT/nyproduktions-projekt och med energifrågor för byggnader, främst inom värme, ventilation och styr och övervakning. Dina arbetsuppgifter består av planering och upphandling av utbyte och utbyggnad av lokala styr/övervakningssystem som ska kopplas upp mot SCADA. Din roll kan även vara inriktad på arbete med energiuppföljning, utredningar och kartläggningar. Projekt gällande värmeundercentraler, fläktar- och ventilationssystem förekommer även. I denna roll arbetar du nära drifttekniker, förvaltare och kollegorna på teknik- och energi där du är hemmahörande.

Vem är du?

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har minst tekniskt gymnasium i grunden, vidareutbildning inom installationsteknik eller energi är meriterande.
Vi ser att du har minst fem års erfarenhet av arbete inom kvalificerad teknisk förvaltning och hög kunskap inom styr/övervakning eller andra teknikdiscipliner inom installationsområdet. Du kan även ha en erfarenhet som energispecialist eller liknande. Vi ser gärna att du är en van kravställare och granskare inom aktuella teknikområden.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som trivs med att arbeta självständigt likväl som i team. Du är lyhörd och kommunikativ, har förmågan att hitta lösningar och är initiativrik i det dagliga arbetet och har alltid med ett helhetsperspektiv. Vi ser att du trivs i föränderliga miljöer och drivs av viljan att förbättra och utveckla i befintliga fastigheter. Du kan agera som både som specialist och Projektledare beroende på situation.

Jobba hos oss

Rollen är placerad på Einar Mattssons kontor i centrala Stockholm och du kommer i det dagliga arbetet att rapportera till avdelningschefen på Teknik och Energi.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Jefferson Wells. För frågor angående tjänsten och rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Lars Buvall på lars.buvall@jeffersonwells.se
Vi arbetar med löpande urval, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.
Klicka här för att ansöka.

Välkommen in med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2022-01-31
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss