Einar Mattsson söker projektledare till vår avdelning för utemiljö

Toppbild
 

Arbetsbeskrivning

 
Din roll innebär att ansvara för Einar Mattsson gröna drifts- och underhållsfrågor inom ditt område. Du kommer att ha ett tätt samarbete med våra markskötselentreprenörer och beställare. Huvudarbetsuppgifterna innebär att säkerställa och följa upp att utemiljön sköts enligt gällande avtal året runt samt utföra underhållsåtgärder i våra utemiljöer.

Arbetsuppgifter som ingår i tjänsten:

  • Samordna och kvalitetssäkra våra skötseluppdrag som utförs av entreprenörer
  • Ta fram underlag och driva underhålls- och utvecklingsprojekt
  • Delta vid anbudsberäkningar och anbudsinlämning
  • Följa upp lekplatsbesiktningar samt ta fram åtgärdsplaner vid brister
  • Samordna snöberedskap under vintersäsongen
  • Delta i budget- och bokslutsprocesser, medverka i framtagandet av budgetförslag för resultatenheten inom projekten.

Du arbetar med att driva projekt och skötsel framåt tillsammans med dina kollegor. Du kommer att ingå i ett socialt team med god sammanhållning som idag består av en gruppchef, en arbetsledare samt ca 10 trädgårdsarbetare. Du är högst delaktig i teamets utvecklingsarbete där du ges möjlighet att finna förbättringsmöjligheter, inom projekten såväl som i det interna arbetet.

Jobba hos oss

 
Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer. Inom bolaget finns en stor stolthet för våra gemensamt byggda projekt och slutförda uppdrag.

Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB är koncernens förvaltningsbolag som säkrar en effektiv och högkvalitativ förvaltning för vårt fastighetsbolag samt externa kunder.

Vi är ett omtänksamt, engagerat och framåt företag. Det innebär att vi arbetar långsiktigt och kundnära, och då krävs att vi omprövar och ständigt utvecklar våra arbetssätt. För dig som medarbetare innebär det att du får chansen att växa inom ramen för ditt arbete, och tillsammans med ditt team.

Vem är du?

 
Som person har du ett starkt resultatfokus med förmåga att arbeta uthålligt mot uppsatta mål i vilket du initierar och driver kunddialog. I denna dialog etablerar du långsiktiga kundrelationer, interna såväl som externa kunder där du säkerställer lösningar som stämmer väl med kundens behov. Du följer upp och utvecklar din leverans baserat på feedback. När det inte går som du planerat fortsätter du in den nya riktningen med samma engagemang och positivitet med bevarat fokus där du ser möjligheten i förändringen. Vidare är du initiativtagande vad gäller att initiera och driva dina frågor självständigt framåt. Du har även god självkännedom och en ödmjukhet inför dina styrkor och tar stöttning från andra när det behövs.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, vi ser dock att du behöver ha ett par års erfarenhet inom planering, drift och skötsel av utemiljö/trädgård, park- och anläggningsarbete samt erfarenhet av beställning, projektering och utvärdering av ombyggnationsarbeten. Du har en god förmåga att uttrycka dig i svenska tal och skrift samt god systemvana. B-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har utbildning som landskapsingenjör, trädgårdstekniker eller liknande. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbetsleda entreprenörer samt ett estetiskt intresse för skapandet av utemiljöer.

Ansökan och kontaktpersoner

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Unik Resurs. Du söker tjänsten via deras sida här.

Vi tar helst emot din ansökan via databasen i enlighet med GDPR. Vid frågor avseende tjänsten är du självklart välkommen att höra av dig direkt till ansvarigt rekryteringsteam hos Unik Resurs nedan;

Lovisa Holgersson, lovisa.holgersson@unikresurs.se, 070-774 01 31.

Helena Lantz, helena.lantz@unikresurs.se, 073-656 04 66

Väl mött!

Sista ansökningsdag: 2020-03-04
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss