Koncernledningsassistent

Är du nyutexaminerad och ser en utmaning i att arbeta som assistent till Einar Mattsson-gruppens koncernchef och ledning med stora utvecklingsmöjligheter inom koncernen, då kan detta vara tjänsten för dig.


Arbetsbeskrivning

I rollen som koncernledningsassistent varvas administrativa uppgifter med projekt av mer strategisk karaktär. Den administrativa delen av jobbet innefattar allt från hantering av inkommande samtal, möteskoordinering till att ta fram underlag inför möten. Du projektleder koncernens stora återkommande interna och externa evenemang. Du ansvarar även för planering, administration och protokollförande av koncernens styrelse- och ledningsgruppsmöten. Detta ger dig stor insyn och möjlighet till att snabbt lära dig om koncernens olika verksamheter och affärsmodeller och ställer höga krav på integritet och gott omdöme.

Den tid som du inte arbetar med koncernchefen har du möjlighet att själv utforma utifrån dina egna kunskaper och intressen. Områden vi ser som man kan fördjupa sig inom är exempelvis kommunikation, public affairs samt ekonomi/analys. Vi tror att du kommer att jobba ett par år i denna roll för att sedan utvecklas vidare inom koncernen.

Vem är du?

Som person är du ambitiös, driver uppgifter i mål och är mån om att alltid leverera högsta kvalitet både i stort som smått. Du har gott omdöme och är en positiv, öppen och prestigelös person. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt en hög grad servicekänsla.

Vi söker dig som är nyutexaminerad civilekonom, civilingenjör eller har examen från universitet/högskola inom ekonomi, juridik, fastighet och/eller finans. Du kan ha arbetat en kortare tid efter examen men det är inte ett krav. Det är meriterande att ha haft ett engagemang i student- eller föreningsliv och där visat prov på initiativ- och organisationsförmåga.

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter mer än 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer. Vi sitter i ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm.

Ansökan

Ansök med personligt brev, CV och akademiska betyg senast 2019-05-10. Urval och intervjuer genomförs löpande.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Isak Larsson, koncernledningsassistent, tel 08-586 263 02.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här
Sista ansökningsdag: 2019-05-10
Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Fråga oss