Junioranalytiker

Vi söker dig som vill arbeta som junioranalytiker med inriktning fastighetsanalys på analys- och transaktionsenheten. Då koncernen är verksam inom alla delar av fastighetsbranschen erbjuder arbetet en möjlighet till en god och bred kännedom om branschen. Arbetet sker i tätt samarbete med ledande befattningshavare och ger även en stor inblick i ägarfrågor.

Arbetsbeskrivning

Som junioranalytiker hos Einar Mattsson kommer du att arbeta med bland annat analysuppgifter av mycket varierande komplexitetsgrad. Arbetet innefattar i huvudsak att insamla och strukturera omvärlds- och marknadsinformation, upprätta investeringskalkyler, ta fram värderingar och olika rapporter samt att operativt stödja projekt-, fastighets-, kapitalförvaltnings- och finansieringsverksamheten. Även andra arbetsuppgifter med inriktning mot analys kan förekomma i rollen.

Vem är du?

Vi söker dig som är nyutexaminerad från högskola med intresse för fastigheter, ekonomi och finans. Du har mycket god analytisk förmåga och din ambitionsnivå är viktigare än din akademiska inriktning. Som person är du ordningsam, prestigelös, serviceinriktad och noggrann.

Jobba hos oss.

Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till koncernens breda och djupa kunskap med stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. 
Efter 80 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer. Inom bolaget finns en stor stolthet för våra gemensamt byggda projekt och slutförda uppdrag. Einar Mattsson-koncernen värnar om god kvalité i såväl relationer som produkter.

Kontaktperson

Ansök med personligt brev, meritförteckning och akademiska betyg.
Om du har frågor om anställningen är du välkommen att kontakta Stefan Björklund chef för analys och transaktionsenheten, telefon 08-586 266 06.

Vi ser gärna att du ansöker så fort som möjligt men senast 2019-05-03. Intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten
Sista ansökningsdag: 2019-05-03
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 400 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss