Nyproduktion i Rissne

Kombinera stad och natur i Sundbybergs grönaste stadsdel

Nyproduktion / Nyproduktion i Stockholm / Nyproduktion i Rissne

Nyproduktion i Rissne

Bo nytt och fräscht i Einar Mattssons nyproduktion i Rissne, Sundbyberg. Här är det nära till grönområden och natur samtidigt som områdets goda kommunikationer snabbt tar dig vidare till Stockholms innerstad. 

Området, beläget nära Sundbybergs centrum, är under utveckling och ska i slutändan bli en mer stadsmässig och varierad stadsdel. Här satsar Sundbybergs kommun på fler bostäder, butiker och förbättrade kommunikationer genom utökningen av tvärbanan. Samtidigt förblir Rissne, trots tillväxten och sin nya stadsmässighet, en grön stadsdel där grönytorna kommer att förädlas ytterligare.I området, på blivande stadsgatan Kavallerivägen, återfinns Einar Mattssons nyproduktion i området - Stadshuslunden. Här erbjuds inflyttningsklara bostadsrätter i varierade storlekar, ett par minuter från Rissne torg och tunnelbanan.Välkommen till Einar Mattssons nyproduktion i Rissne!

2021-06-24
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss