Nyproduktion

Einar Mattsson utvecklar nyproduktion av både hyres- och bostadsrätter i Stockholm.

Nyproduktion

Letar du nyproduktion i Stockholm? Einar Mattsson Projekt AB arbetar med att utveckla nyproducerade bostäder från ax till limpa.

Det som skiljer Einar Mattsson från övriga är bland annat att vi har ett förvaltningstänkande i botten. Det innebär att nyproduktionerna vi skapar ska ha en standard utöver det vanliga. Bostäderna ska vara lättskötta och effektiva med goda energivärden, hållbara materialval och flexibla lägenheter som går att anpassa över tid, utan att tumma på kvaliteten.

Till år 2024 kommer Einar Mattsson-gruppen att uppföra ytterligare 4 000 nyproducerade bostäder i egen regi. Einar Mattsson är idag den största privata ägaren av hyresbostäder i Stockholm med ca 5 200 bostäder och en av de mest aktiva projektutvecklarna av nya bostäder i länet.

Är du intresserad av att bo i nypoduktion i en Einar Mattsson-fastighet? Hos oss hittar du ditt nya drömboende i Stockholm.

Se aktuell och kommande nyproduktion i Stockholm

2021-06-24
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss