Nyproduktion på Södermalm

Bo nära hela Stockholms utbud i nyproduktion från Einar Mattsson.

Nyproduktion / Nyproduktion i Stockholm / Nyproduktion på Södermalm

Nyproduktion på Södermalm

Hitta hem till Einar Mattsson nyproduktion i populära Södermalm! Du som gillar stadspuls och vill ha ett stort utbud av restauranger, barer och eller bara kunna strosa runt på klassiska gator kommer trivas på Södermalm. Här finns något för alla!

På Södermalm, i det gamla industrikvarteret Persikan, planeras det för drygt 1200 nya bostäder. Einar Mattssons nyproduktion i kvarteret får ett fantastiskt läge med utsikt ner mot Saltsjön. Bygget av de 88 bostadsrätterna planeras starta under 2021.

Mitt i hjärtat av Södermalm planerar Einar Mattsson också för nyproduktion av cirka 94 bostadsrätter i Romans Park. Just nu pågår projektering för hur den nya parken i området ska gestaltas. Vill du inte missa någon viktig information om projektet rekommenderar vi att du anmäler intresse för projektet.

Via länkarna nedan tar du dig vidare till respektive projektsida där du också kan skicka in din intresseanmälan.

Varmt välkommen till Einar Mattssons nyproduktion på Södermalm!

2020-03-12
Hur mår du?
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter. Läs mer.
Fråga oss