Nyproduktion på Årstafältet

Välkommen till nyproduktion i en varierad miljö med närhet till både stad och natur.

Nyproduktion / Nyproduktion i Stockholm / Nyproduktion på Årstafältet

Nyproduktion på Årstafältet

Bo i nyproduktion på Årstafältet! Här växer en helt ny stadsdel fram - under de kommande 10 åren utvecklas området med 6 000 nya bostäder, förskolor, skolor, nya verksamheter och en 30 hektar stor anlagd park fylld med grönska och ytor för lek och spontanidrott.

Årstafältet, beläget i södra Stockholm, har idag goda bussförbindelser och tvärbana i direkt anslutning till den nya stadsdelen. Kommunikationerna förbättras dessutom ytterligare genom den framtida utvecklingen av tunnelbana genom området.

I den första etappen av de nya bostadskvarteren på Årstafältet uppför Einar Mattsson både hyres- och bostadsrätter, med planerad byggstart 2020.

Varmt välkommen till Einar Mattssons nyproduktion på Årstafältet!

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss