Nyproduktion i Täby

Nyproducerade bostadsrätter

Nyproduktion / Nyproduktion i Stockholm / Nyproduktion i Täby

Nyproduktion i Täby

Välkommen till Einar Mattssons nyproduktion i Täby. I framväxande stadsdelen Täby Park planerar vi för 150–160 bostadsrätter på platsen där galoppfältet tidigare låg. Under kommande år utvecklas området med cirka 6 000 nya bostäder och 5 000 arbetsplatser, fler skolor och förbättrade kommunikationer genom en utbyggnad av Roslagsbanan.

Köper du en bostad i Täby Park får du nära både till innerstaden och den befintliga service som Täby centrum erbjuder idag. Här finns till exempel ett av Sveriges största köpcentrum. Genom utbyggnationen av Roslagsbanan, som förlängs via Odenplan och in till Stockholm City, är det lätt att ta sig till och från Täby.

Nyproduktion nära grönska och storstadsliv

I Täby Park satsar kommunen på hållbara transporter där bland annat gång- och cykelvägar i området prioriteras – gående och cyklister får företräde framför biltrafiken på lokalgatorna. Därtill får det nya området en stadspark och en grön slinga för aktiviteter, umgänge och avkoppling. Bor du i nyproduktion i Täby Park bor du alltså nära både grönska och det storstadslivet har att erbjuda.

Inflyttning i Einar Mattssons bostäder är preliminärt beräknat till andra kvartalet 2022, men redan nu kan du skriva upp dig på vårt nyhetsbrev för att få uppdateringar om projektet. Välkommen till en ny bostadsrätt i Einar Mattssons nyproduktion i Täby!

2021-06-24
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss