Nyproduktion i Täby

Nyproducerade bostadsrätter

Nyproduktion / Nyproduktion i Stockholm / Nyproduktion i Täby

Nyproduktion i Täby

Välkommen till Einar Mattssons nyproduktion i Täby. I framväxande stadsdelen Täby Park uppför vi 155 bostadsrätter på platsen där galoppfältet tidigare låg. Under kommande år utvecklas området med cirka 6 000 nya bostäder och 5 000 arbetsplatser, fler skolor och förbättrade kommunikationer genom en utbyggnad av Roslagsbanan.

Köper du en bostad i Täby Park får du nära både till innerstaden och den befintliga service som Täby centrum erbjuder idag. Här finns till exempel ett av Sveriges största köpcentrum. Genom utbyggnationen av Roslagsbanan, som förlängs via Odenplan och in till Stockholm City, är det lätt att ta sig till och från Täby.

Nyproduktion nära grönska och storstadsliv

I Täby Park satsar kommunen på hållbara transporter där bland annat gång- och cykelvägar i området prioriteras – gående och cyklister får företräde framför biltrafiken på lokalgatorna. Därtill får det nya området en stadspark och en grön slinga för aktiviteter, umgänge och avkoppling. Bor du i nyproduktion i Täby Park bor du alltså nära både grönska och det storstadslivet har att erbjuda.

Inflyttning i Einar Mattssons bostäder är beräknat till första kvartalet 2023. Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att få uppdateringar om projektet.

Välkommen till en ny bostadsrätt i Einar Mattssons nyproduktion i Täby!

Fråga oss