Nyproduktion i Sköndal

Hitta hem till lugnet i Sköndal

Nyproduktion / Nyproduktion i Stockholm / Nyproduktion i Sköndal

Nyproduktion i Sköndal

Vill du bo i nyproduktion nära natur och samtidigt ha nära in till allt vad staden har att erbjuda? I Sköndal växer stadsdelen Stora Sköndal fram. Området ligger vackert beläget söder om Stockholm, norr om sjön Dreviken, med naturreservatet Flaten som granne i öst.

De kommande åren utvecklas området med 4 500 bostäder, gator, skolor och lokaler för verksamheter. Stiftelsen Stora Sköndal driver utvecklingen och har som fokus att bygga en socialt hållbar stadsdel under ledorden inkludering, miljövänlighet, mångfald och variation. Stora Sköndal blir en modern stadsdel samtidigt som områdets grönska och lugn ska bibehållas och tas tillvara på bästa sätt.

Där den nya stadsdelen tar vid hittar du Einar Mattsson nyproduktion i området - brf Skulpturparken. Projektet består av 83 lägenheter i varierade storlekar och är beläget nära Sköndal centrum, vid korsningen Sköndalsvägen-Thorsten Levenstams Väg, med goda bussförbindelser både mot Gullmarsplan och Farsta centrum.

Välkommen hem till Einar Mattssons nyproduktion i Sköndal!

2021-06-24
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss