Lediga jobb på Einar Mattsson

Vill du vara med på resan till ett mer socialt hållbart samhälle? Hos oss på Einar Mattsson finns en gedigen kunskap och bredd. Vi har en stor kompetens samlad i koncernen.

VÅRA MEDARBETARE

Vi som jobbar här

Möt Bella, Martin och Linda som berättar vad de gillar mest med att jobba på Einar Mattsson. 

Här är jobben för dig

2 Just nu har vi 2 lediga tjänster

Projektledare till avdelningen utemiljö

Läs mer om jobbet

Vi söker en projektledare till vår avdelning Utemiljö med erfarenhet från skötsel och projekt av utemiljö kring bostäder. Projektledaren bidrar aktivt till att utveckla den växande verksamheten för att skapa nya affärsrelationer samt säkerställa kvalitén i de befintliga.

Fastighetsförvaltare

Läs mer om jobbet

Vi söker en förvaltare som kommer att arbeta med förvaltning av hyresrätter på uppdrag av externa fastighetsägare. Beståndet består av bostäder där det även ingår kommersiella lokaler samt någon enstaka kommersiell fastighet. Fastigheterna är belägna i Stockholms innerstad samt i Solna och Sundbyberg.

Praktik eller lärlingsjobb

Praktikplats

Vi erbjuder varje år ett antal praktikplatser. De flesta platserna finns på våra byggarbetsplatser och vi erbjuder även praktik inom vår fastighetsförvaltning. När vi har lediga praktikplatser annonserar vi ut dem här under ”Lediga jobb”. Du kan också välja att göra en spontanansökan.

Spontanansök!

Vi tar gärna emot en spontanansökan från dig som vill vara en del av Einar Mattssons framgångar. Du gillar vårt varumärke, våra företrädare och medarbetare du träffat. Du tycker om vår familjeföretagskänsla.

Så här säger våra medarbetare

"Det är roligt och stimulerande att jobba här eftersom det är lätt att kunna vara med och påverka både verksamhetens och min egen utveckling. Det är ett företag med fina värderingar, omtänksamma och roliga kollegor – trivs du och har kul på jobbet blir det lättare att prestera!"

Linda Platschef

"Inom fastighetsbranschen finns det massor att göra just nu. "

Bella Entreprenadingenjör
Fråga oss