Lediga jobb på Einar Mattsson

Vill du vara med på resan till ett mer socialt hållbart samhälle? Hos oss på Einar Mattsson finns en gedigen kunskap och bredd. Vi har en stor kompetens samlad i koncernen.

VÅRA MEDARBETARE

Vi som jobbar här

Möt Kim, Johan, Yad och Matilda som berättar vad de gillar mest med att jobba på Einar Mattsson. 

Här är jobben för dig

2 Just nu har vi 2 lediga tjänster

Projektutvecklingschef till Einar Mattsson

Läs mer

Är du en omtänksam, framåt, engagerad och affärsmässig ledare med god förståelse och erfarenhet av bostadsutvecklingsprojekt i tidiga skeden och fastighetsekonomi? Då har vi tjänsten för dig!

Sista ansökningsdag: 2022-08-01

Einar Mattsson söker fastighetsförvaltare

Läs mer

Är du omtänksam, engagerad och framåt? Har du ett genuint intresse för fastigheter och vill arbeta med förvaltning av hyresrätter? Då har vi jobbet för dig!

Sista ansökningsdag: 2022-07-20

Praktik eller lärlingsjobb

Praktikplats

Vi erbjuder varje år ett antal praktikplatser. De flesta platserna finns på våra byggarbetsplatser och vi erbjuder även praktik inom vår fastighetsförvaltning. När vi har lediga praktikplatser annonserar vi ut dem här under ”Lediga jobb”.

Spontanansök!

Vi tar gärna emot en spontanansökan från dig som vill vara en del av Einar Mattssons framgångar. Du gillar vårt varumärke, våra företrädare och medarbetare du träffat. Du tycker om vår familjeföretagskänsla.

Så här säger våra medarbetare

"När man som jag är social och gillar att hjälpa människor, så är det roligt att jobba som fastighetstekniker. Variationen utav arbetsuppgifter lockar mig också, ingen dag är den andra lik"

Yad Javidi Fastighetstekniker
Fråga oss