Lediga jobb på Einar Mattsson

Vill du vara med på resan till ett mer socialt hållbart samhälle? Hos oss på Einar Mattsson finns en gedigen kunskap och bredd. Vi har en stor kompetens samlad i koncernen.

VÅRA MEDARBETARE

Vi som jobbar här

Möt Bella, Martin och Linda som berättar vad de gillar mest med att jobba på Einar Mattsson. 

Här är jobben för dig

5 Just nu har vi 5 lediga tjänster

Einar Mattsson söker Projektchef

Läs mer
Vi söker nu en driven projektchef (för nyproduktion av flerfamiljshus) till ett både operativt och strategiskt uppdrag. Du kommer att vara en del av bolagets ledningsgrupp och rapportera direkt till vd för Einar Mattsson Byggnads AB.

Einar Mattsson söker Uthyrningsansvarig

Läs mer
Som uthyrningsansvarig kommer du självständigt ansvara för att säkerställa uthyrningen av kommersiella ytor inom nyproduktionsprojekt samt befintliga förvaltningsfastigheter, till en optimerad hyresnivå.

Einar Mattsson söker gruppchef till bostadsrättsförvaltning

Läs mer
Som gruppchef för Einar Mattssons bostadsrättsförvaltning leder du ett team med ca 10 medarbetare, du har fullt budget- och personalansvar för gruppen samt ansvarar för leverans mot kund.

Einar Mattsson söker gruppchefer till förvaltningen

Läs mer
Är du en kund- och medarbetarorienterad ledare med högt affärsmannaskap som motiveras av att se både medarbetare och affär utvecklas samt brinner för att arbeta med förvaltning av fastigheter? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Einar Mattsson söker en projektledare energi- och installationer

Läs mer
Är du en van projektledare inom teknisk förvaltning med erfarenhet av värme, ventilation, värmepumpar, styr och övervakning (SÖ) eller energiuppföljning/energioptimering av byggnader. Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Praktik eller lärlingsjobb

Praktikplats

Vi erbjuder varje år ett antal praktikplatser. De flesta platserna finns på våra byggarbetsplatser och vi erbjuder även praktik inom vår fastighetsförvaltning. När vi har lediga praktikplatser annonserar vi ut dem här under ”Lediga jobb”. Du kan också välja att göra en spontanansökan.

Spontanansök!

Vi tar gärna emot en spontanansökan från dig som vill vara en del av Einar Mattssons framgångar. Du gillar vårt varumärke, våra företrädare och medarbetare du träffat. Du tycker om vår familjeföretagskänsla.

Så här säger våra medarbetare

"Det är ett företag med fina värderingar, omtänksamma och roliga kollegor – trivs du och har kul på jobbet blir det lättare att prestera bättre och bättre."

Linda Platschef

"Har du ambitionen och viljan att vara med och bygga hus, ha nöjda kunder och bygga Stockholm? Då passar du hos oss. "

Bella Entreprenadingenjör
2020-03-12
Hur mår du?
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter. Läs mer.
Fråga oss