Lediga jobb på Einar Mattsson

Vill du vara med på resan till ett mer socialt hållbart samhälle? Hos oss på Einar Mattsson finns en gedigen kunskap och bredd. Vi har en stor kompetens samlad i koncernen.

VÅRA MEDARBETARE

Vi som jobbar här

Möt Bella, Martin och Linda som berättar vad de gillar mest med att jobba på Einar Mattsson. 

Här är jobben för dig

4 Just nu har vi 4 lediga tjänster

Einar Mattsson söker en analytisk controller

Läs mer
Vi söker en analytisk och engagerad controller som vill arbeta i en organisation med hög kompetens och driv i ett företag i ständig utveckling.

Einar Mattsson söker projektchef inom ROT

Läs mer
På Einar Mattsson tycker vi om att samarbeta och dela med oss av kunskap. Vi tror på att tillsammans utveckla verksamheten och bli ännu bättre på det vi gör.

Einar Mattsson söker en verksamhetsutvecklare med digital utvecklingskompetens

Läs mer
Är du intresserad av digital verksamhetsutveckling och vill jobba i en roll som innebär att vara en del av hela utvecklingskedjan från ax till limpa. Har du därtill gedigen erfarenhet från digital utveckling och att leda utvecklingsinitiativ, då har vi tjänsten för dig!

Einar Mattsson söker Platschef Nyproduktion

Läs mer
På Einar Mattsson tycker vi om att samarbeta och dela med oss av kunskap. Vi tror på att tillsammans utveckla verksamheten och bli ännu bättre på det vi gör.

Praktik eller lärlingsjobb

Praktikplats

Vi erbjuder varje år ett antal praktikplatser. De flesta platserna finns på våra byggarbetsplatser och vi erbjuder även praktik inom vår fastighetsförvaltning. När vi har lediga praktikplatser annonserar vi ut dem här under ”Lediga jobb”. Du kan också välja att göra en spontanansökan.

Spontanansök!

Vi tar gärna emot en spontanansökan från dig som vill vara en del av Einar Mattssons framgångar. Du gillar vårt varumärke, våra företrädare och medarbetare du träffat. Du tycker om vår familjeföretagskänsla.

Så här säger våra medarbetare

"Har du ambitionen och viljan att vara med och bygga hus, ha nöjda kunder och bygga Stockholm? Då passar du hos oss. "

Bella Entreprenadingenjör
2021-06-24
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss