Lediga jobb på Einar Mattsson

Vill du vara med på resan till ett mer socialt hållbart samhälle? Hos oss på Einar Mattsson finns en gedigen kunskap och bredd. Vi har en stor kompetens samlad i koncernen.

VÅRA MEDARBETARE

Vi som jobbar här

Möt Eleonora, Kim, Johan och Yad som berättar vad de gillar mest med att jobba på Einar Mattsson. 

Här är jobben för dig

5 Just nu har vi 5 lediga tjänster

Vi söker drifttekniker

Läs mer

Är du omtänksam, engagerad och framåt med ett genuint intresse för fastigheter och driftteknik så har vi jobbet för dig! Om tjänsten : Du kommer ingå i ett kompetent team som idag består av 5 drifttekniker. Tillsammans säkerställer ni att våra fastigheter fungerar optimalt. Det är ett varierade ...

Sista ansökningsdag: 2023-01-31

Vi söker fastighetstekniker

Läs mer

Är du omtänksam, engagerad och framåt med ett genuint intresse för fastigheter, då har vi jobbet för dig!

Sista ansökningsdag:

Vi söker projektledare inom trädgård/markförvaltare

Läs mer

Är du omtänksam, framåt, engagerad och har genuint intresse för gröna miljöer i kombination med tidigare erfarenhet från anläggningsarbete och/eller skötsel och underhåll av utemiljö/trädgård? Då har vi tjänsten för dig!

Sista ansökningsdag: 2023-02-28

Vi söker ekonomiassistent

Läs mer

Drivs du av ordning och reda och trivs med att arbeta självständigt i en administrativ roll? Har du erfarenhet från att arbeta på en ekonomiavdelning och trivs i en miljö där du får samarbeta med engagerade kollegor? Då är denna roll något för dig! Om tjänsten : I rollen som Ekonomiassistent på ...

Sista ansökningsdag: 2022-12-31

Vi söker KMA-samordnare

Läs mer

Vi behöver förstärka vår organisation med en KMA- samordnare som kommer att ha en viktig roll i vårt fortsatta arbete mot bl.a. säkrare och mer effektiv arbetsmiljö.

Sista ansökningsdag: 2023-01-31

Praktik eller lärlingsjobb

Praktikplats

Vi erbjuder varje år ett antal praktikplatser. De flesta platserna finns på våra byggarbetsplatser och vi erbjuder även praktik inom vår fastighetsförvaltning. När vi har lediga praktikplatser annonserar vi ut dem här under ”Lediga jobb”.

Spontanansök!

Vi tar gärna emot en spontanansökan från dig som vill vara en del av Einar Mattssons framgångar. Du gillar vårt varumärke, våra företrädare och medarbetare du träffat. Du tycker om vår familjeföretagskänsla.

Så här säger våra medarbetare

"Ingen dag är den andra lik i arbetet som förvaltare. Det handlar så otroligt mycket om olika kontakter och jag gillar den sociala aspekten av jobbet. Du måste tycka om människor om du ska tycka att jobbet är roligt."

Kim Norén Fastighetsförvaltare
Fråga oss