Lediga jobb på Einar Mattsson

Vill du vara med på resan till ett mer socialt hållbart samhälle? Hos oss på Einar Mattsson finns en gedigen kunskap och bredd. Vi har en stor kompetens samlad i koncernen.

VÅRA MEDARBETARE

Vi som jobbar här

Möt Eleonora, Jonas och Johan som berätta vad som är bäst med att jobba på Einar Mattsson. 

Här är jobben för dig

1 Just nu har vi 1 lediga tjänster

Praktikplats till Fastighetsförvaltningen

Läs mer

Läser du till Förvaltare och har LIA (lärande i arbetslivet) till höstterminen, då kan du söka praktikplats hos oss. Som praktikant hos oss får du möjlighet att se många av företagets sidor vilket ger en god helhetsbild av fastighetsförvaltning. Din praktikperiod kommer att varvas mellan olika ...

Sista ansökningsdag: 2024-05-31

Praktik eller lärlingsjobb

Praktikplats

Vi erbjuder varje år ett antal praktikplatser. De flesta platserna finns på våra byggarbetsplatser och vi erbjuder även praktik inom vår fastighetsförvaltning. När vi har lediga praktikplatser annonserar vi ut dem här under ”Lediga jobb”.

Spontanansök!

Vi tar gärna emot en spontanansökan från dig som vill vara en del av Einar Mattssons framgångar. Du gillar vårt varumärke, våra företrädare och medarbetare du träffat. Du tycker om vår familjeföretagskänsla.

Så här säger våra medarbetare

"Jag har så många roliga arbetsuppgifter och dagarna är väldigt varierande. Ena dagen kan jag sitta på huvudkontoret och sköta administrativa uppgifter, andra dagar är jag ute på renoveringsprojektet och samtalar med hyresgäster"

Eleonora Sand ROT-koordinator
Fråga oss