Einar Mattsson söker fastighetstekniker

Toppbild

Om tjänsten 

Som fastighetstekniker är du fastighetsägarens ansikte ute på fältet och ansvarar för att hyresgästerna känner sig nöjda och trygga i sin boendemiljö. I rollen som fastighetstekniker ingår rondering med felavhjälpande underhåll av fastigheterna och att avhjälpa fel efter anmälan av hyresgästerna. Exempel på arbetsuppgifter är byte av eluttag, packa om blandare, rensa stopp i avlopp och andra fel som uppkommer i en bostad.  

Din profil 

Du är utbildad fastighetstekniker eller har motsvarade arbetslivserfarenhet.  

Som person är du strukturerad, noggrann och har lätt för att samarbeta med andra samt är serviceinriktad. Du är lösningsorienterad och drivs av att jobba med förbättringar och utveckling.  

Du blir en del av ett team som strävar efter att utföra varje uppgift med högsta kvalitet och att skapa något vi kan vara stolta över. Att du är omtänksam, engagerad och framåt med ett genuint intresse för området, det ser vi som självklart.  

B-körkort är ett krav.  

Ansökan 

Din ansökan vill vi ha så snart som möjligt. Vi kommer kalla till intervjuer löpande så vänta inte med din ansökan. Tillträde enligt överenskommelse. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Robert Comstedt via vår växel 08-586  263  00. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Om oss 

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärsutveckling och tillgång till koncernens breda och djupa kunskap.  Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter 85 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt.   

Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av välrenommerade fastighetskunder. Vi förvaltar drygt 14 200 bostäder samt kommersiella lokaler till ett totalt värde om 63 miljarder åt olika aktörer. Ungefär 6000 av dem ägs av Einar Mattsson-sfären. Kunderna finns främst i Storstockholm.   

Ansök
Sista ansökningsdag: 2022-10-23
Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 350 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms historia. 

Fråga oss