Lediga lokaler i Sköndal

Lediga lokaler / lediga lokaler i Stockholm / Lediga lokaler i Sköndal

Lediga lokaler i Sköndal

Lokaler uthyres i Sköndal där stadsdelen Stora Sköndal växer fram. De kommande åren utvecklas området med 4 500 bostäder, gator, skolor och lokaler för olika verksamheter.

Området ligger vackert beläget söder om Stockholm, norr om sjön Dreviken, med naturreservatet Flaten som granne i öst. Stiftelsen Stora Sköndal driver utvecklingen och har som fokus att bygga en socialt hållbar stadsdel under ledorden inkludering, miljövänlighet, mångfald och variation. Stora Sköndal blir en modern stadsdel samtidigt som områdets grönska och lugn ska bibehållas och tas tillvara på bästa sätt.

Där den nya stadsdelen tar vid hittar du Einar Mattsson nyproduktion i området - brf Skulpturparken. Projektet består av 83 lägenheter och två lokaler och är beläget nära Sköndal centrum, vid korsningen Sköndalsvägen-Thorsten Levenstams Väg.

Hittar du inte det du söker här så kan du söka bland alla våra lediga lokaler i Stockholm. Du kan filtrera på typ av lokal.

Du är också välkommen att kontakta oss så att vi tillsammans kan hitta en lokal som passar din verksamhet.

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss