Lokaler att hyra

Lokaler att hyra

Hos Einar Mattsson kan du hyra lediga lokaler i Sockholm. Lokalerna finns i varierande storlekar och för många typer av branscher. Vi äger, förvaltar och utvecklar nya fastigheter i attraktiva lägen i det växande Stockholm. Välkommen att söka bland våra lediga butikslokaler, kontor och lager i city såväl som i närförort och ytterstaden.

Vi tror på ett långsiktigt samarbete med dig som hyresgäst. Vi erbjuder lokaler där hyresgästen har möjlighet att kunna utveckla och driva sin verksamhet på ett framgångsrikt sätt.

Sök bland alla våra lediga lokaler i Stockholm. Du kan filtrera på typ av lokal och område. Hittar du inte det du söker är du välkommen att kontakta oss så att vi tillsammans kan hitta en lokal som passar din verksamhet.

Se alla våra lediga lokaler i Stockholm

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss