Lediga lokaler i Stockholm

Einar Mattsson erbjuder verksamhetslokaler i attraktiva lägen i Stockholm.

Lediga lokaler / lediga lokaler i Stockholm

Lediga lokaler i Stockholm

Einar Mattsson hyr ut intressanta och spännande kommersiella lokaler i attraktiva och strategiska lägen runt om i Stockholm. Välkommen att söka bland våra lediga butikslokaler, kontor och lager i city såväl som i närförort och ytterstaden.

Oavsett om ni söker nyproducerade lokaler i Stockholms expansiva områden, eller lokaler med kreativa lägen i innerstaden, erbjuder Einar Mattsson lokaler lämpliga för olika branscher och verksamheter.

Med ett långsiktigt fastighetsägande och engagemang i våra områden är det viktigt för oss med ett gott samarbete med dig som hyr lokal av oss. Vi tror på en fastighetsnära förvaltning och alla våra fastigheter sköts av vår egen personal. Tillsammans kan vi utveckla Stockholm och bidra till god service i trygga områden.

Sök bland alla våra lediga lokaler i Stockholm. Du kan filtrera på typ av lokal och område. Hittar du inte det du söker är du välkommen att kontakta oss så att vi tillsammans kan hitta en lokal som passar din verksamhet.

Se alla våra lediga lokaler i Stockholm

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss