Lediga jobb

Vill du vara med på resan till ett mer socialt hållbart samhälle? Hos oss på Einar Mattsson finns en gedigen kunskap och bredd. Vi har en stor kompetens samlad i koncernen.

VÅRA MEDARBETARE

Vi som jobbar här

Möt Bella, Martin och Linda som berättar vad de gillar mest med att jobba på Einar Mattsson. 

Här är jobben för dig

4 Just nu har vi 4 lediga tjänster

Koncernledningsassistent

Läs mer om jobbet

Är du nyutexaminerad och ser en utmaning i att arbeta som assistent till Einar Mattsson-gruppens koncernchef och ledning med stora utvecklingsmöjligheter inom koncernen, då kan detta vara tjänsten för dig.

Junioranalytiker

Läs mer om jobbet

Vi söker dig som vill arbeta som junioranalytiker med inriktning fastighetsanalys på analys- och transaktionsenheten. Då koncernen är verksam inom alla delar av fastighetsbranschen erbjuder arbetet en möjlighet till en god och bred kännedom om branschen.

Medarbetare utemiljögruppen

Läs mer om jobbet

Vi söker medarbetare till vår avdelning utemiljö för arbete med skötsel och projekt i utemiljön kring våra bostäder. Som medarbetare på vår avdelning har du en viktig roll i det team som ser till att miljön kring våra bostäder är trivsam och säker. Trädgårdsteamet arbetar bland annat med att sköta och utveckla våra egna och våra kunders innerstadsträdgårdar.

Teknisk chef fastighetsförvaltning

Läs mer om jobbet

Vi söker en teknisk chef till det viktiga uppdraget att strategiskt utveckla såväl som operativt ansvara för teknikutveckling och automatiseringsfrågor i våra fastigheter. I rollen kommer du att vara en del av företagets ledningsgrupp.

Praktik eller lärlingsjobb

Praktikplats

Vi erbjuder varje år ett antal praktikplatser. De flesta platserna finns på våra byggarbetsplatser och vi erbjuder även praktik inom vår fastighetsförvaltning. När vi har lediga praktikplatser annonserar vi ut dem här under ”Lediga jobb”. Du kan också välja att göra en spontanansökan.

Spontanansök!

Vi tar gärna emot en spontanansökan från dig som vill vara en del av Einar Mattssons framgångar. Du gillar vårt varumärke, våra företrädare och medarbetare du träffat. Du tycker om vår familjeföretagskänsla.

Så här säger våra medarbetare

"Det är roligt och stimulerande att jobba här eftersom det är lätt att kunna vara med och påverka både verksamhetens och min egen utveckling. Det är ett företag med fina värderingar, omtänksamma och roliga kollegor – trivs du och har kul på jobbet blir det lättare att prestera!"

Linda Platschef

"Inom fastighetsbranschen finns det massor att göra just nu. "

Bella Entreprenadingenjör
Fråga oss