Lediga jobb

Vill du vara med på resan till ett mer
socialt hållbart samhälle?

Här är jobben för dig

Controller

Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag: 2018-06-30

Vi söker dig som vill arbeta som controller och är i början av din karriär. Som junior controller är din huvudsakliga arbetsuppgift att säkerställa ekonomistyrningen i koncernens projekt.

Drifttekniker

Läs mer om jobbet

Som drifttekniker kommer du att ha helhetsansvar för drift och skötsel av ventilations- och värmesystem och annan fastighetsrelaterad teknik i våra förvaltningsområden.

Eftermarknadssamordnare

Läs mer om jobbet

Som eftermarknadssamordnare inom byggproduktion ansvarar du för garantiprojekt och vård av eftermarknad. I arbetet ingår att driva och delta i garantibesiktning och slutbesiktningar. 

Förvaltare

Läs mer om jobbet

Vi söker flera förvaltare som vill vara med och skriva nästa kapitel i Einar Mattssons och stadens historia. Vi vill nu stärka upp med flera förvaltare till både bostadsrätter och hyresrätter för Einar Mattssons externa kunders räkning och även förvaltare till hyresfastigheter i Einar Mattssons egna bestånd.

Förvaltningsekonom

Läs mer om jobbet

Som förvaltningsekonom kommer du att arbeta i team tillsammans med fastighetsförvaltare, bostadskonsulenter och fastighetstekniker i specifika uppdrag. 

Installationssamordnare

Läs mer om jobbet

Vi söker nu en erfaren installationssamordnare till Einar Mattsson Byggnads AB och avdelningen för renovering- och tillbyggnad, ROT.

Junior redovisningsekonom

Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag: 2018-05-29

Har du tidigare erfarenhet inom ekonomi och söker en tjänst inom bygg- och fastighetsbranschen? Vill du till ett familjeföretag med högt i tak där man värnar om sina medarbetare? Då kan rollen som Junior Redovisningsekonom hos oss vara något för dig!

Projektchef inom nyproduktion

Läs mer om jobbet

I rollen har du som din viktigaste uppgift att leda flera projekt både i produktion och i tidiga skeden, tillsammans med dina medarbetare. Er gemensamma målsättning är att driva projekt som maximerar fastighetsägarens affär och utveckla arbetssätt för en effektiv och kvalitetssäkrad produktion som håller över tid. Einar Mattssons egna omfattande projektportfölj består av projekt på många attraktiva lägen i Storstockholm.

Timanställning på HR avdelningen

Läs mer om jobbet

Vi söker dig som går PAO-programmet och som vill jobba extra på vår HR-avdelning i genomsnitt 8-10 timmar i veckan.

Gör en spontanansökan

Fyll i din spontansökan här


Vi tar gärna emot spontanansökningar om du är en person som verkligen vill vara en del i Einar Mattssons framgångar. Du gillar de företrädare och medarbetare du träffat, gillar vårt varumärke och vill fortsätta ladda det med positivt innehåll. 

Vill du bli lärling eller praktikant?

Läs mer om jobbet

Är du intresserad av en framtid inom bygg- eller fastighetsbranschen? Då kanske du är intresserad av att praktisera hos oss. Vi erbjuder varje år ett antal praktikplatser till studenter inom vår organisation. De flesta platserna finns på våra byggarbetsplatser och vi erbjuder även praktik inom vår fastighetsförvaltning.

När vi har lediga praktikplatser annonserar vi ut dem här under ”Lediga jobb”. Du kan också göra en spontanansökan här.  

Entreprenadingenjör

Läs mer om jobbet

Har du tidigare erfarenhet inom ekonomi och söker en tjänst inom bygg- och fastighetsbranschen? Vill du till ett familjeföretag med högt i tak där man visar lever sina värdeord att vara omtänksam, engarerad och framåt? Då kan rollen som entreprenadingenjör vara något för dig. 

Medarbetarna är vår främsta styrka

Varje dag går nära 400 medarbetare till någon av våra arbetsplatser. På Einar Mattsson finns en gedigen kunskap och bredd. All den kompetens som finns samlad i koncernen är svårslagen. Som företag är vi stora nog att kunna erbjuda många karriärvägar och små nog att se till individen.

Vi är ett omtänksamt, engagerat och framåt företag. Det innebär att vi arbetar långsiktigt och kundnära, och då krävs att vi omprövar och ständigt utvecklar våra arbetssätt. För dig som medarbetare innebär det att du får chansen att växa inom ramen för ditt arbete, och tillsammans med ditt team.

Vill du vara med och göra skillnad?

Följ oss på sociala medier:

Facebook  Twitter  Linked In

Hur är det att jobba på Einar Mattsson?


Så här säger några medarbetare 

Fråga oss