Välkommen till vår webbplats

Vårt mål är att ha en sajt som vid alla tänkbara ögonblick kan ge dig – kära kund, hyresgäst, framtida medarbetare eller samarbetspartner – bästa tänkbara service.

Service till dig oavsett roll

Som hyresgäst i en av våra fastigheter kan du hitta information om just din fastighet eller logga in på Mina sidor för att hitta matnyttig information om din hyresavi, OCR-nummer eller bara söka bland lediga hyresrätter på vårt Botorg. Kanske är det så att du har en bakgrund inom fastighetssektorn och därför är intresserad av att läsa om våra lediga tjänster? Och om du är på jakt efter att köpa en ny bostad så kan våra projektsidor kan vara nåt för dig. Via vår webbplats kan du också alltid hitta rätt kontakt oavsett ärende.

Du kan naturligtvis också läsa om oss, vår historia, organisation eller om de tjänster som vi erbjuder inom byggentreprenad eller fastighetsförvaltning.

Ständig utveckling

En webbplats måste i likhet med vårt företag vara under ständig utveckling. Vi har därför planerat en rad utvecklingsaktiviteter för att förbättra och utveckla sajten än mer, både för dig som vi har en relation med och för dig som vi önskar hitta en med. Så håll utkik!


Återigen
Varmt välkommen!

Stefan Ränk
Koncernchef