Lokaler på Södermalm

Lediga lokaler / lediga lokaler i Stockholm / Lediga lokaler på Södermalm

Lokaler på Södermalm

Lokaler uthyres hos Einar Mattsson på populära Södermalm! På Södermalm i Stockholm äger och förvaltar Einar Mattsson många fastigheter i strategiska lägen.

I attraktiva områden som Nytorget, Götgatan, Mariatorget och Södra Station kan vi erbjuda butikslokaler, kontor och lager i varierande storlekar och för många olika typer av verksamheter.

Med ett långsiktigt fastighetsägande och engagemang i våra områden är det viktigt för oss med ett gott samarbete med dig som hyr lokal av oss.

Hittar du inte det du söker här så kan du söka bland alla våra lediga lokaler i Stockholm. Du kan filtrera på typ av lokal.

Du är också välkommen att kontakta oss så att vi tillsammans kan hitta en lokal som passar din verksamhet.

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss