Nyproduktion Pågående

Koppången

Norra Djurgårdsstaden

Einar Mattsson planerar att bygga ca 130 st hyresrätter i i Norra Djurgårdsstaden.

Aktuell status

26 sep 2017
Byggstart

Den 26 september 2017 firade vi första gjutningen i kvarteret. Detta markerade starten för bygget.

Byggstart
2018
Uthyrning

Uthyrningen beräknas påbörjas under 2018.

Uthyrning
2019
Inflyttning

Inflyttningen beräknas kunna påbörjas innan sommaren 2019.

Inflyttning
Byggstart
26 sep 2017

Den 26 september 2017 firade vi första gjutningen i kvarteret. Detta markerade starten för bygget.

Uthyrning
2018

Uthyrningen beräknas påbörjas under 2018.

Inflyttning
2019

Inflyttningen beräknas kunna påbörjas innan sommaren 2019.

Koppången

Einar Mattsson planerar att uppföra ca 130 hyresrätter i kvarteret Koppången som är en del av etappen Brofästet i Norra Djurgårdsstaden

Få information om uthyrningen

För att få informationsutskick om uthyrningen och projektet loggar du in på mina sidor, går in under lägenhetsönskemål och kryssar i rutan för Norra Djurgårdsstaden. Efter du gjort detta och tryckt på spara innebär det att när det närmar sig uthyrningsstart för projektet kommer du få information via mail. 

Önskar du även information om när det finns lägenhetsobjekt redo för uthyrning är det viktigt att du även klickar i "Ja" under rubriken Prenumerera på lägenheter som passar dina önskemål.

Snabbfakta 

Adress: Bobergsgatan
Område: Norra Djurgårdsstaden
Byggår: 2018
Typ av fastighet: Hyresrätt
Antal lägenheter: 130

 

Vi garanterar

Hög kvalitet

En nyproducerad bostad från Einar Mattsson håller alltid hög kvalitet. Vi har valt material och utrustning med omsorg, vilket resulterar i en hög standard jämfört med vanliga hyreslägenheter. Vare sig en bostad ska säljas via en bostadsrättsförening eller hyras ut av Einar Mattsson är det ingen skillnad på kvaliteten.

Enkelt boende

Det ska vara enkelt att bo i en hyreslägenhet. Du betalar ingen insats för din lägenhet och har möjlighet att flytta med tre månaders uppsägningstid. När du bor i en hyreslägenhet får du dessutom alltid hjälp med att felsöka och åtgärda eventuella fel som kan uppstå i din lägenhet. Hos Einar Mattsson, Stockholm stads största privata fastighetsägare, finns även möjlighet att på sikt byta lägenhet internt.

Miljösmart hus

Einar Mattsson är medlem i Sweden Green Building Council. Föreningen driver ett miljöcertifieringssystem där en nyproducerad byggnad kan få betyget Brons, Silver eller Guld.  Vi strävar alltid efter guld, men garanterar att våra nyproducerade hus minst blir certifierade på silver-nivå. Certifieringen ger ett kvitto på att kvaliteten på våra byggnader vad gäller energiåtgång, inomhusmiljö och byggmaterial alltid är hög.

Energikoll

Du som vill minska kostnader och miljöbelastning ska ha lätt att följa energi-förbrukningen för din bostad. Därför har Einar Mattsons nyproducerade lägenheter individuell mätning av el- och varmvattenförbrukning. Genom vår app ”Energikollen” kan du enkelt följa din förbrukning, minut för minut.

Fråga oss