Nyproduktion Referens

Stadshuslunden

Rissne

Stadshuslunden

Inte långt från Sundbybergs centrum, mellan villaområdet Duvbo och den nybyggda stadsdelen Stora Ursvik, ligger Rissne. Bygget av brf Stadshuslunden utgjorde startskottet för den fortsatta utvecklingen av denna Sundbybergs grönaste stadsdel. Nya bostäder och verksamheter gör Rissne mer varierat, levande och ännu mer attraktivt att bo i.

Ny knutpunkt utvecklas

Stadshuslunden ligger i bästa läge på Kavallerivägen, som nu omvandlas till stadsgata och blir ett viktigt, livfullt stråk upp mot Rissne torg och tunnelbanan. Samtidigt blir parkmarken kvar inpå knuten på andra sidan kvarteret. Här hittar du ditt perfekta, vardagssmarta boende med lokalt stadsliv, nära till naturen och utmärkta kommunikationer.

Bygget av brf Stadshuslunden är inledningen på en omvandling av
Rissne till en mer varierad stadsdel. Här tillskapas fler bostäder, såväl
radhus som bostadsrätter och hyresrätter. Med fler butiker, ökad
service och trivsamma mötesplatser skapas en attraktivare livsmiljö. All
ny bebyggelse kommer att hålla hög arkitektonisk nivå.

Lägenheter för ett vardagssmart liv

Lägenheterna i Stadshuslunden är alla utformade för att ge största möjliga utbyte av kvadratmetrarna, samtidigt ingår alla bekvämligheter och den generösa takhöjden ger ett luftigt intryck.

Våra materialval inkluderar enstavsparkett i alla rum, klinker från Limestone i badrum samt bänkskivor i marmorkomposit. Integrerad kyl/frys, induktionshäll och HTH-kök ingår i alla lägenheter, liksom diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.

Den smarta termodeck-tekniken som används för uppvärmning är inte bara energieffektiv. Den ger dessutom jämnare temperatur i lägenheterna och förenklar möbleringen då inga radiatorer behövs.

Fakta

  • Kavallerivägen Adress:
  • Rissne Område:
  • 198 Bostadsrätter:
  • 5 Lokaler:
  • 2018 Byggår:
  • 12600 m2 Yta:
  • Bostadsrätt Typ:
Fråga oss