Referens

Stadshuslunden

Rissne

198 bostadsrätter i Rissne

Stadshuslunden

Inte långt från Sundbybergs centrum, mellan villaområdet Duvbo och den nybyggda stadsdelen Stora Ursvik, ligger Rissne. När Einar Mattsson byggde brf Stadshuslunden 2018 utgjorde det startskottet för den fortsatta utvecklingen av denna Sundbybergs grönaste stadsdel. Nya bostäder och verksamheter gör Rissne mer varierat, levande och ännu mer attraktivt att bo i.

Lägenheter för ett vardagssmart liv

Einar Mattsson har byggt 198 bostadsrätter i brf Stadshuslunden. Lägenheterna är alla utformade för att ge största möjliga utbyte av kvadratmetrarna, samtidigt ingår alla bekvämligheter och den generösa takhöjden ger ett luftigt intryck.

Våra materialval inkluderar enstavsparkett i alla rum, klinker från Limestone i badrum samt bänkskivor i marmorkomposit. Integrerad kyl/frys, induktionshäll och HTH-kök ingår i alla lägenheter, liksom diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.

Den smarta termodeck-tekniken som används för uppvärmning är inte bara energieffektiv. Den ger dessutom jämnare temperatur i lägenheterna och förenklar möbleringen då inga radiatorer behövs.

Ny knutpunkt utvecklas

Stadshuslunden ligger i bästa läge på Kavallerivägen, som nu omvandlas till stadsgata och blir ett viktigt, livfullt stråk upp mot Rissne torg och tunnelbanan. Samtidigt blir parkmarken kvar inpå knuten på andra sidan kvarteret. Här hittar du ditt perfekta, vardagssmarta boende med lokalt stadsliv, nära till naturen och utmärkta kommunikationer.

Bygget av brf Stadshuslunden var inledningen på en omvandling av Rissne till en mer varierad stadsdel. Nu har här tillskapats fler bostäder, såväl radhus som bostadsrätter och hyresrätter. Med fler butiker, ökad service och trivsamma mötesplatser skapas en attraktivare livsmiljö. All ny bebyggelse kommer att håller hög arkitektonisk nivå.

 

Fakta

  • Kavallerivägen Adress:
  • Rissne Område:
  • 198 Bostadsrätter:
  • 5 Lokaler:
  • 2018 Byggår:
  • 12600 m2 Yta:
  • Bostadsrätt Typ:
Fråga oss