Nyproduktion Planerad

Årstafältet

Årsta

Årstafältet

Årstafältet är ett av Stockholms stora utvecklingsområden. Här växer en ny levande stadsdel med fina offentliga miljöer fram. I området uppför Einar Mattsson 97 moderna bostadsrätter i varierade storlekar, med den nyanlagda stadsparken precis runt knuten.

Bostadsrätterna kommer vara placerade mot Vallastråket, i samma kvarter som Einar Mattssons hyresrättsprojekt i området. Husen får en fin innergård med entréer mot gatan som bidrar till en levande stadsmiljö. Målet är även att bidra med lokaler om cirka 400 kvadratmeter i bottenvåningarna som exempelvis kan inhysa verksamheter som gym, butiker och caféer.

Årstafältet blir en attraktiv stadsdel med nya förskolor, parker, radhus och service med närheten till tvärbanan. På flera ställen utmed gatorna anläggs små torg och platser som blir tillgängliga för alla. Mer information om utveckingen i området hittar du på Stockholm stads webbplats.

Byggstart är planerad till hösten 2021.

Få information om projektet

För att ta del av information om projektet kan du skriva upp dig på vårt nyhetsbrev längre ned på sidan. När du gjort detta kommer du att få mejl när det närmar sig säljstart i projektet. Senare lanseras en projektsida där du hittar information om husen, området, lägenheterna, planlösningar kontaktuppgifter till mäklare – samt hur du går till väga för att köpa en bostad.

Fakta

  • Årsta Område:
  • 97 Bostadsrätter:
  • 5 Lokaler:
  • 2021 Byggår:
  • 5577 m2 Yta:
  • Bostadsrätt Typ:
2021-06-24
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.   Läs mer.
Fråga oss