Nyproduktion i Hagastaden

Bo i nyproduktion i attraktiva Hagastaden

Nyproduktion / Nyproduktion i Stockholm / Nyproduktion i Hagastaden

Nyproduktion i Hagastaden

Vill du bo i nyproduktion nära både natur och stad? Stockholms innerstad växer norrut i och med utvecklingen av nya stadsdelen Hagastaden som sammankopplar Stockholm med Solna. Området blir en attraktiv stadsdel präglad av både natur och rörelse med nya parkstråk, närhet till Hagaparken och ett varierat utbud av service och stadspuls.

Området sträcker sig från Vasastan och Norra Stationsgatan in över Karolinska Universitetssjukhuset och Karolinska Institutet. Kommunikationerna i Hagastaden är goda och utvecklas dessutom med tunnelbanans nya gula linje mellan Odenplan och Arenastaden.

Du som letar nyproduktion i området kan titta närmare på Einar Mattssons lediga bostadsrätter i Nova Park. Bostadsrätterna ligger på Hälsingegatan, intill det framtida parkstråket som ligger öster om huset. Projektet består av 127 bostadsrätter där du kan välja mellan två helt olika lägenhetstyper, torn- eller studiolägenheter. Med kvarterat Analysen har Einar Mattsson också tillfört området 125 hyresrätter.

Välkommen till Einar Mattssons nyproduktion i Hagastaden!

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss