Nyproduktion i Hagastaden

Bo i nyproduktion i attraktiva Hagastaden

Nyproduktion / Nyproduktion i Stockholm / Nyproduktion i Hagastaden

Nyproduktion i Hagastaden

Vill du bo i nyproduktion nära både natur och stad? Stockholms innerstad växer norrut i och med utvecklingen av nya stadsdelen Hagastaden som sammankopplar Stockholm med Solna. Området blir en attraktiv stadsdel präglad av både natur och rörelse med nya parkstråk, närhet till Hagaparken och ett varierat utbud av service och stadspuls.

Området sträcker sig från Vasastan och Norra Stationsgatan in över Karolinska Universitetssjukhuset och Karolinska Institutet. Kommunikationerna i Hagastaden är goda och utvecklas dessutom med tunnelbanans nya gula linje mellan Odenplan och Arenastaden.

Du som letar nyproduktion i området kan titta närmare på Einar Mattssons lediga bostadsrätter i Nova Park. Bostadsrätterna ligger på Hälsingegatan, intill det framtida parkstråket som ligger öster om huset. Projektet består av 127 bostadsrätter där du kan välja mellan två helt olika lägenhetstyper, torn- eller studiolägenheter. Med kvarterat Analysen har Einar Mattsson också tillfört området 125 hyresrätter.

Välkommen till Einar Mattssons nyproduktion i Hagastaden!

Fråga oss