Kontor

Kontorslokal på Södermalm

Torkel Knutssongatan 39

Hyr av oss / Torkel Knutssongatan 39

Kontorslokal på Södermalm

Toppläge vid Mariatorget!

Om lokalen  

Modern kontorslokal i väldigt fint skick, med riktigt bra faciliteter. Svårslaget läge på Södermalm invid Mariatorget med all tänkbart serviceutbud, närhet till promenadstråk längst Skinnarviksberget och Söder Mälarstrand. 

Lokalen är anpassad för ca 23 stadigvarande arbetsplatser, helrenoverad sedan några år tillbaka och omfattar öppna och ljusa kontorslandskap, flera enskilda rum och mötesrum i varierande utformning. Pentry med kyl/frys, diskmaskin och plats för flertalet mikro.  

I lokalen finns även 2 omklädningsrum färdiginredda med tillhörande omklädningsskåp, torkskåp, WC och dusch. Sammanlagt har lokalen 3 duschar och 5 WC, dessutom finns väldigt bra ytor för förråd och förvaring. 

I kontorsdelarna ligger en modern textilmatta på golv samt ett ljust trägolv i de allmänna utrymmena. Vitmålade väggar och fönsterpartier mot både Torkel Knutssongatan och Sankt Paulsgatan ger rikligt med ljus i hela lokalen. I det större mötesrummet finns förutom en rumsavdelare även en lanternin för ytterligare ljusinsläpp. 

Till denna lokal söker vi ny hyresgäst som bedriver momspliktig kontorsverksamhet. 

Område

I området kring Mariatorget finns förutom väldigt goda kommunikationer ett brett serviceutbud av populära restauranger, caféer, butiker och gym. I direkt anslutning till lokalen finns bland annat välsorterad ICA-butik, systembolag, Fabrique, Hotel Rival, Dryck Vinbar och Folkoperan, för att nämna några populära inrättningar. 

Kommunikationer

Nedgång till Mariatorget tunnelbanestation finns i grannhuset, promenadavstånd till Södra station pendeltågsstation. Flertalet busslinjer trafikeras i området kring Hornsgatan. Dessutom promenadsvtånd till Zinkensdamm och Slussen.  

Drift av lokalen

Lokalen är ansluten till öppet fibernät för bredbandstjänster, hyresgästen tecknar eget abonnemang med önskad leverantör. Hyresgästen tecknar eget abonnemang för el och avtal för försäkring. Uppvärmning av lokalen och varmvattenförbrukning debiteras enligt driftstilägg. 

Hyra

Hyra om ca 109 000 kr/mån exkl. moms. Fastighetsskatt om f. n. 8 790 kr/mån exkl. moms. 

Ingen överlåtelseavgift, tillträde enligt överenskommelse.

Väl mött! 

Fakta

  • Torkel Knutssongatan 39 Adress:
  • 118 49 Postnummer:
  • Stockholm Postort:
  • Södermalm Område:
  • 392 m2 Yta:
  • Kontor Lokaltyp:
  • Kontakt för mer information Pris:

Kontakt

Tobias Ridefelt

Vill du veta mer om den här lokalen?
Information om hur vi behandlar dina personuppgifter finner du i vår dataskyddspolicy 

Tack!

Fråga oss