Kontor

Ledig kontorslokal nära Vasastan

Sankt Eriksplan 2

Hyr av oss / Sankt Eriksplan 2

Ledig kontorslokal nära Vasastan

Vacker kontorslokal med flera balkonger i Vasastan!

Om lokalen

Trevligt kontor med blandad planlösning med 320 m², precis intill St Eriksplan och Vasaparken. Lokalen har vacker fiskbensparkett, generös takhöjd och nyligen målade väggar i olika kulörer. Härligt ljusinsläpp från stora fönster och glasade dörrar som vetter ut mot de egna balkongerna. Balkongerna har utsikt över St Eriksplan och lummiga Vasaparken.

Dagens planlösning är blandad med stora kontorsrum som kombineras med några mindre rum i varierande storlek. I övrigt har lokalen ett pentry med plats för sällskapsyta samt två WC varav den ena med dusch. Tre balkonger tillhör lokalen. 

Området

St Eriksplan är ett trevligt område med flertalet restauranger, caféer och butiker. Flera lummiga grönområden finns i närheten. Vasaparken ligger snett över gatan och genom en kort promenad nås Karlbergs Slottspark. 

All tänkbar service finns i närområdet. Här finns flera populära restauranger samt bagerier, butiker och apotek. Vägg i vägg med entrén till Sankt Eriksplan 2 ligger Cajsa Wargs omtyckta matbutik. På kort promenadavstånd finns Rörstrandsgatan där det kryllar av trevliga restauranger och under sommarmånaderna omvandlas gatan till en av stadens populära gågator. Runt hörnet ligger den unika biografen Capitol som erbjuder filmupplevelser och matsensationer, kombinerade genom servering av lättare rätter och dryck i salongerna. 

Kommunikationer

Ett stenkast till tunnelbanestationen St Eriksplan som trafikeras av gröna linjen. Med tunnelbanan nås Centralen inom ca 5 minuter. I området går även flertalet bussar såsom blåbuss 3 och 4 m.fl. Mittemot fastigheten ligger en av Flygbussarnas hållplatser.

 

Fakta

  • Sankt Eriksplan 2 Adress:
  • 113 20 Postnummer:
  • Stockholm Postort:
  • Vasastan Område:
  • 320 m2 Yta:
  • Kontor Lokaltyp:
  • Kontakta för offert Pris:

Kontakt

Sophie Palmertz

Mäklare Komfast

08-678 04 00

Info@komfast.se

Vill du veta mer om den här lokalen?
Information om hur vi behandlar dina personuppgifter finner du i vår dataskyddspolicy 

Tack!

Fråga oss