Butik

Butikslokal i hörnläge på Södermalm

Swedenborgsgatan 39

Hyr av oss / Swedenborgsgatan 39

Butikslokal i hörnläge på Södermalm

Nyrenoverad hörnlokal i toppskick på Södermalm!

Om lokalen  

Välkommen till er nya butikslokal på Södermalm. Här kan vi erbjuda en helt nyrenoverad hörnlokal om totalt ca 176 kvm. Belägen längs huvudgata på Swedenborgsgatan 39 som når Södra station med gott skyltläge och hög genomströmning av människor och kundunderlag. 

Lokalen har nyligen genomgått en omfattande renovering och är redo för att välkomna ny hyresgäst. Lokalen är anpassad för butiksverksamhet och showroom samt möjlighet till kontorsverksamhet med viss lagerföring. 

Öppen och rymlig butiksyta med fint bevarat stengolv. Stora fönsterpartier som förutom goda möjligheter till skyltning ger rikligt med ljusinsläpp. Nymålade väggar i ljusgrå färg ger lokalen en modern och inbjudande känsla. 

Personalutrymmet med utsikt mot Fatbursparken har gott om plats för lunch -och fikapauser, kontorsdel och/eller förvaring. Här finns pentry med diskmaskin, mikrovågsugn, kyl/frys. I lokalen finns även en fräsch WC, dusch med omklädningsrum, städskrubb och lageryta. 

Lokalen är ansluten till öppet fibernät för bredbandstjänster, hyresgästen tecknar eget abonnemang med önskvärd leverantör. 

Till denna lokal söker vi ny hyresgäst som bedriver momspliktig butiksverksamhet. Ej restaurang, café, kiosk, vård/behandling då detta redan är etablerat i området. 

Område

Fastigheten är belägen på Södermalm i området kring Södra stations uppgång mot Medborgarplatsen. Förutom områdets goda kommunikationer finns här ett brett serviceutbud av populära restauranger, caféer, butiker och gym. I området finns bland annat andra kommersiella verksamheter som ICA Kvantum, SATS, Mathem och Apotek Hjärtat. Mariatorget, Medborgarplatsen och Götgatan är några minuters promenad bort. 

Kommunikationer

Väldigt goda kommunikationer med Södra stations pendeltågsstation i området, promenadavstånd till Mariatorgets (röd linje) och Medborgarplatsens (grön linje) tunnelbanestationer. Flertalet busslinjer trafikeras i området. 

Drift av lokalen

Lokalens ventilation betjänas av nyinstallerat FTX-ventilationsaggregat. Fiberanslutning till öppet nätverk är anslutet till lokalen.

Hyresgästen tecknar eget abonnemang för el, bredband och försäkring. Uppvärmning av lokalen och vattenförbrukning ingår i hyran.

Hyra

Hyresnivå om ca 3 200 kr/kvm/år. Fastighetsskatt om ca 320 kr/kvm/år. Ingen överlåtelseavgift, tillträde enligt överenskommelse.

Väl mött! 

Fakta

  • Swedenborgsgatan 39 Adress:
  • 118 27 Postnummer:
  • Stockholm Postort:
  • Södermalm Område:
  • 176 m2 Yta:
  • Butik Lokaltyp:
  • Kontakt för mer information Pris:

Kontakt

Tobias Ridefelt

Vill du veta mer om den här lokalen?
Information om hur vi behandlar dina personuppgifter finner du i vår dataskyddspolicy 

Tack!

Fråga oss