Kontor

Hörnlokal i Hagastaden

Hagaesplanaden 70-72

Hyr av oss / Hagaesplanaden 70

Hörnlokal i Hagastaden

Om lokalen  

Välkommen till Hagastaden och Hagaesplanden 70-72. Här erbjudes kontorslokal för uthyrning med goda möjligheter till showroom och lättare matproduktion och/eller produktutveckling inom livsmedel. 

Lokalen om totalt ca 172 kvm ligger mitt i Hagastaden i eftertraktat hörnläge med flertalet egna ingångar från gatuplan, vilket ger en god tillgänglighet till lokalen, samt smidig avlastning. 

Extremt generös takhöjd med stora fönster i flera väderstreck ger ljusa kontors -och mötesytor. Betonggolv (flytspacklat och dammbundet), industriglasdörrar, ljusgråa väggar och öppet till tak med synliga installationer ger lokalen mycket karaktär och en industriell känsla. 

I lokalen finns personalrum omfattandes pentrykök med diskmaskin, kyl/frys och induktionshäll. Lokalen har även WC, RWC, produktionsyta för matberedning med två rostfria golvbrunnar och diskbänk med hoar, kylrum med integrerat eldrivet kylaggregat, mått ca 2 600 x 3 400 mm, samt ett rymligt förråd. 

Lokalen är ansluten till öppet fibernät för bredbandstjänster, hyresgästen tecknar eget abonnemang med önskad leverantör. 

I fastigheten finns tillgång till parkeringsgarage, avtal för parkering tecknas separat. 

Till denna lokal söker vi hyresgäst som bedriver momspliktig kontorsverksamhet, showroom, lättare matproduktion och/eller produktutveckling inom livsmedel. 

Restaurangverksamhet ej lämplig då lokalen saknar imkanal och svartplåt. 

Område

Fastigheten är belägen i expansiva Hagastaden, med direkt närhet till både Stockholms innerstad och Solna, samt påfarter ut mot staden. 

I området finns en nyanlagd park som ger området en fin och grönskande omgivning. Dessutom är serviceutbudet omfattande med populära restauranger, caféer, butiker och gym. 

Hagastaden har varit ett expansivt område i många år och fortsätter att växa och utvecklas, här produceras och planeras för mer bostäder och kommersiella verksamheter vilket gör att det kommer bli än mer attraktivt med kontorsverksamhet i området. 

Kommunikationer

Promenadavstånd till pendel/tunnelbanestation Odenplan, det planeras för utvidgning av tunnelbanans gröna linje som kommer att öppna i Hagastaden preliminärt under 2028. Flertalet busslinjer trafikerar området, bla. buss nr 3,6,58,77,507,598 och 697. 

Drift av lokalen

Lokalen betjänas av mekanisk till -och frånluftsventilation. Fiberanslutning till öppet nätverk är draget till lokalen.

El, va, värme och varmvattenförbrukning debiteras enligt separat mätning och tillkommer på hyresdebiteringen.  

Hyra

Hyra om ca 59 000 kr/mån exkl. moms. Fastighetsskatt om f.n ca 5 656 kr/mån exkl. moms. Ingen överlåtelseavgift, tillträde enligt överenskommelse.

Väl mött!

Fakta

  • Hagaesplanaden 70-72 Adress:
  • 11366 Postnummer:
  • Stockholm Postort:
  • Hagastaden Område:
  • 2019 Byggår:
  • 172 m2 Yta:
  • Kontor Lokaltyp:
  • Kontakt för mer information Pris:

Kontakt

Tobias Ridefelt

Vill du veta mer om den här lokalen?
Information om hur vi behandlar dina personuppgifter finner du i vår dataskyddspolicy 

Tack!

Fråga oss