Einar Mattsson söker en projektledare inom energi

Toppbild

Om tjänsten

Du kommer att ingå i ett team med fokus på energi och teknik. Teamet arbetar brett med energifrågor i fastigheter och med underhållsprojekt av installationer och stöd i ROT/nyproduktionsprojekt. Du kommer även att arbeta nära både drifttekniker och förvaltare.

I huvudsak arbetar du med;

Energiutredningar/energikartläggningar
Energianalyser
Uppföljning och rapportering, och/eller samordning av energifrågor inom ROT- och nyproduktionsprojekt.
Möjlighet till att utföra energiberäkningar samt projektledning av energieffektiviseringsprojekt.

Din profil

För att vara framgångsrik i denna roll söker vi dig som har civil- eller högskoleingenjörsexamen med inriktning energi, miljö eller teknik, eller har liknande relevant utbildning samt flerårig relevant arbetslivserfarenhet. Du kan exempelvis ha arbetat som energi- eller VVS-konsult, energispecialist, energi/installationssamordnare eller som energicontroller/energirådgivare.

Erfarenhet av projektledning inom energieffektiviseringsprojekt samt kunskaper i energisimuleringsverktyg (ex. IDA ICE) eller energiuppföljningssystem ses som meriterande. Likaså om du är certifierad Energikartläggare eller Certifierad Energiexpert.

Du trivs med att arbeta självständigt likväl som i team. Du är analytisk och kommunikativ, har förmågan att hitta lösningar i det dagliga arbetet. Vi ser att du trivs i föränderliga miljöer och drivs av viljan att förbättra och utveckla i befintliga fastigheter. Du kan agera som både specialist och projektledare beroende på situation. Att du likt oss andra på Einar Mattsson har karaktärsdrag som framåt, engagerad och omtänksam tar vi för givet!

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson med Jefferson Wells. För frågor angående tjänsten och rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Lars Buvall på lars.buvall@jeffersonwells.se
Vi arbetar med löpande urval, så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen in med din ansökan!

Skicka in din ansökan : här.

Om oss

Vi erbjuder en arbetsplats där du får stora möjligheter att sätta din egen prägel på ditt arbete och karriärutveckling med tillgång till koncernens breda och djupa kunskap. Du kommer till ett långsiktigt familjeägt bolag med rötterna i en entreprenörskultur som värdesätter din omtänksamhet, framåtanda och ditt engagemang. Efter nästan 90 år kan vi säga att vi är en stark aktör i alla konjunkturer, vi är långsiktiga på riktigt. Förvaltningsbolaget erbjuder tillgång att arbeta med en bred grupp av välrenommerade fastighetskunder. Vi förvaltar drygt 14 000 bostäder samt kommersiella lokaler till ett totalt värde om 60 miljarder åt olika aktörer. Ungefär 6000 av dem ägs av Einar Mattsson-sfären. Kunderna finns främst i Storstockholm. Du kommer ha din bas i nyrenoverade, ljusa och moderna lokaler i hjärtat av Södermalm. Vi ser fram emot att få höra från dig.

Om oss

Våra värderingar

För oss är innovation, hållbarhet och ett personligt bemötande viktigt för att vi ska kunna förverkliga våra långsiktiga mål. 

Om oss

Våra medarbetare

På Einar Mattsson arbetar idag nästan 320 personer och styrkan i koncernen ligger i våra medarbetares samlade kompetens. Vi är alla med och skriver nästa kapitel i Stockholms och koncernens historia.

Fråga oss