Nyproduktion på Telefonplan

Bo modernt i Einar Mattssons kommande nyproduktion på Telefonplan

Nyproduktion / Nyproduktion i Stockholm / Nyproduktion vid Telefonplan

Nyproduktion på Telefonplan

Bo fräscht och modernt i Einar Mattssons kommande nyproduktion av bostadsrätter vid Telefonplan. Platsen, beläget i området Hägersten-Liljeholmen, har genomgått stora förändringar det senaste decenniet, från att ha präglats av framförallt LM Ericssons verksamheter till att bli en attraktiv plats för såväl nya bostäder som verksamheter, mycket tack vare Konstfacks etablering.

Nu utvecklas Telefonplan ytterligare med nyproduktion i fyra kvarter. Einar Mattssons nyproducerade bostadsrätter får ett väldigt centralt läge precis intill tunnelbanan med Konstfack, matvarubutiker och restauranger som grannar. Dessutom med både gym och klättercenter runt hörnet. Tunnelbanans röda linje tar dig snabbt till Liljeholmens köpcentrum och ytterligare några minuter vidare till centrala Stockholm.

Varmt välkommen till Einar Mattssons nyproduktion på Telefonplan!

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss