Nyproduktion i Farsta

Flytta till nyproduktion nära Farsta

Nyproduktion / Nyproduktion i Stockholm / Nyproduktion i Farsta

Nyproduktion i Farsta

Just nu har Einar Mattsson ingen nyproduktion av bostäder planerad i Farsta. Men titta gärna närmare på Skulpturparkens bostadsrätter i Sköndal, beläget just öster om Farsta, där försäljning av nyproducerade bostäder pågår just nu. 

Du som planerar att köpa en bostad i Farsta får nära till Farsta centrum som med sitt stora utbud av service, butiker och restauranger gör att det mesta du behöver finns i området. Gillar du att vistas i naturen är det inte heller långt till stora grönområden och strandpromenader. Området har goda kommunikationer och du tar dig lätt in mot stan med tunnelbana, pendeltåg eller buss.

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss