2020-12-15

Vi önskar en God Jul

Vi på Einar Mattsson fastighetsförvaltning vill önska dig som hyr lokal och driver verksamhet i fastigheterna en riktigt God Jul. Det har varit ett speciellt år och vi hoppas på ett ljust 2021.

Det här året blev inte som någon hade tänkt sig. Coronapandemin har inneburit stora utmaningar för många, både privat och i arbetet.

För verksamheter finns det statliga stöd att ta del av. Skatteverket har information om omställningsstöd och anstånd med skatteinbetalningar. Tillväxtverket har mer information om permitteringsstödet och Länsstyrelsen om stöd till enskilda näringsidkare.

Vi vill också passa på att tipsa om några saker som är extra viktiga den här tiden på året.

  • Se över brandskyddet och tänk på att alla som arbetar i lokalen ska känna till utrymningsvägar.
  • Försäkra dig om att du har en uppdaterad försäkring.

Vi önskar dig och din verksamhet ett ljust 2021.

julgranhjarta_960.jpg

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss