Köp lägenhet i Stockholm

Hos Einar Mattsson hittar du ditt nya drömboende i Stockholm

Köp lägenhet i Stockholm

Är du intresserad av att köpa en ny lägenhet i Stockholm? Einar Mattsson har nyproducerade lägenheter till salu i flera attraktiva områden i Stockholm. Här berättar vi hur det går till att köpa en lägenhet hos Einar Mattsson.

Att köpa en lägenhet är en av livets stora investeringar. Vår uppgift är att du ska känna dig trygg och nöjd med ditt köp. Vi samarbetar därför med mäklare som guidar dig genom hela köpprocessen - från intresse till signerat kontrakt.

Att köpa en nyproducerad lägenhet skiljer sig från att köpa en begagnad, vilket gör att processen ser lite annorlunda ut. En fördel är att priset är fast och att du därmed slipper tidskrävande och nervösa budgivningar. Här kan du se hela vår köprocess.

Du har rätt att förvänta dig att en bostad från Einar Mattsson håller en hög kvalitet, därför kan vi lämna en garanti på totalt 5 år. Två år efter slutbesiktning gör vi en uppföljning för att hitta och åtgärda eventuella garantifel. Långsiktighet är ett av våra signum.

Se alla våra bostadsrättsprojekt i Stockholm

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss