Kontor Lager

Ledig kontorslokal i Vasastan, Stockholm

Tulegatan 53-55

Hyr av oss / Tulegatan 53-55

Ledig kontorslokal i Vasastan, Stockholm

Centralt beläget kontor med närhet till grönområde. Nu finns möjlighet att hyra nyrenoverat kontor om 154 kvm. Lokalen genomgår just nu en större renovering och det finns därför möjlighet att påverka planlösning och standard.

Lokalen

Lokalen som är ca 154 kvm anpassas från betongrena råytor och färdigställs i samråd med den nya hyresgästen.

Område

Trots det centrala läget i Vasastan finns det gott om grönområden i närheten bl.a. Vanadislunden. På promenadavstånd nås även Hagaparken och Brunnsviken. Området erbjuder en härlig mix av affärsverksamheter i kombination av lugna trivsamma bostadsområden.

I närområdet finns många restauranger, butiker och gym. Odenplan med dess breda utbud av shopping och restauranger nås inom några minuters promenad.

Kommunikationer

Utmärkta kommunikationer till och från fastigheten. Ett stenkast från fastigheten ligger Roslagsgatans busshållplats som trafikeras av flertalet busslinjer som tar dig vidare runt Stockholm.

Promenad tid till Odenplans T-bana och pendeltåg är ca 5 min respektive ca 10 min till Tekniska Högskolans T-bana där också Roslagsbanan ansluter. Med bil når du snabbt Norrtull och E4:an.

Fakta

  • Tulegatan 53-55 Adress:
  • 113 53 Postnummer:
  • Stockholm Postort:
  • Vasastan Område:
  • 154 m2 Yta:
  • Kontor / Lager Lokaltyp:
  • Kontakta för offert Pris:

Kontakt

David Kastrup

Vill du veta mer om den här lokalen?
Information om hur vi behandlar dina personuppgifter finner du i vår dataskyddspolicy 
Skicka

Tack!

2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss