Referens

Tempus

Åkeshov

Intill tunnelbanestationen i Åkeshov ligger kv. Bärnstenssmycket, studenthemmet Tempus, som förvaltas av Stiftelsen Nykterhetsvännernas studenthem i Stockholm.

Tempus

Intill tunnelbanestationen i Åkeshov ligger kvarteret Bärnstenssmycket, studenthemmet Tempus fyra byggnader, som förvaltas av Stiftelsen Nykterhetsvännernas studenthem i Stockholm.

Einar Mattsson fick förtroendet att uppföra den femte byggnaden som inrymmer 114 studentlägenheter.

Om projektet

Typ av fastighet: Studentlägenheter
Byggherre: Stiftelsen Nykterhetsvännernas studenthem i Stockholm
Beställare: Bylero AB
Entreprenadform: Totalentreprenad
Projektbudget: 65 miljoner 

Projektet var en totalentreprenad och vi hade, med vår egen projektering, kunnat hitta förbättringar som gav mer och bättre boendeytor genom bland annat effektivare planlösning och högre hushöjder. Projektet bedrevs delvis med egna hantverkare.

Fakta

  • Beckombergavägen 13 Adress:
  • Åkeshov Område:
  • 114 Hyresrätter:
  • 2016 Byggår:
  • 4500 m2 Yta:
  • Hyresrätt Typ:
2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss