Nyproduktion Till salu Pågående

Telefoncentralen

Telefonplan

På bästa läge i Telefonplan uppför Einar Mattsson 157 nya bostadsrätter. Läget är mycket centralt med tunnelbanan på cirka 100 meters avstånd samt närhet till matbutik och restauranger. Försäljning pågår.

Våra fastigheter och projekt / Telefoncentralen

Aktuell status

dec 2018
Planerat
Kvartal 1 2020
Byggstart
7 mars 2021
Säljstart

Den första säljstarten var den 7 mars.

Säljstart
Kvartal 1 2022
Inflyttning
Planerat
dec 2018
Byggstart
Kvartal 1 2020
Säljstart
7 mars 2021

Den första säljstarten var den 7 mars.

Inflyttning
Kvartal 1 2022

Telefoncentralen

Välkommen till brf Telefoncentralen på Telefonplan! Här utvecklar Einar Mattsson ett nytt bostadskvarter med 157 ljusa och välplanerade lägenheter. Läget är mycket centralt på Telefonplan med tunnelbanan på cirka 100 meters avstånd samt närhet till matbutik och restauranger. Bottenplan får en takhöjd på fem meter med studiolägenheter i två etage och egen ingång. Lägenheterna är effektivt planerade med stora och vackra fönster. På taken planeras för gemensamma umgängesytor med växthus och odlingslådor för de boende.

Brf Telefoncentralen ligger på en friköpt granntomt till Konstfack på LM Ericssons väg. En tidigare kontorsbyggnad har rivits för att ge plats åt tre nybyggda fyravåningshus. De uttrycksfulla fasaderna, byggnadernas rundade hörn med tillhörande rundade balkonger och den tydliga sockeln med dubbel takhöjd i gatuplan ger husen en unik karaktär.

Lokalerna i bottenplan bidrar till liv och rörelse, inte minst ut mot det nya torget som ett av husen vetter mot. Redan nu står det klart att tre restauranger med inspiration från såväl Asien som Europa flyttar in med uteserveringar i fantastiskt läge mot torget.

Observera att bilder är illustrationer och kan avvika från slutresultatet. Einar Mattsson reserverar sig för ändringar och tryckfel

Fakta

  • LM Ericssons Väg Adress:
  • Telefonplan Område:
  • 157 Bostadsrätter:
  • 7 Lokaler:
  • 2020-2021 Byggår:
  • 9932 m2 Yta:
  • Bostadsrätt Typ:
Fråga oss