Referens

Limkakan 4

Gubbängen

Fastigheten är belägen mitt i centrum av Gubbängen precis intill tunnelbanestationen.

Limkakan 4

Fastigheten är belägen mitt i centrum av Gubbängen precis intill tunnelbanestationen och ägs av AB Familjebostäder.

Renovering av huset

Vi totalrenoverade 70 befintliga lägenheter, samtliga våtrum revs och tidigare kontorslokaler konverterades till 34 nya lägenheter. Fastigheten fick tilläggsisoling och ljus putsad fasad samt nya balkonger. Fönstren byttes. Vi gjorde nya elinstallationer samt nytt ventilation- och värmessystem. Arbetet gjordes med egna hantvekare inom områdena trä och betong.

Byggherre: AB Familjebostäder
Beställare: AB Familjebostäder
Entreprenadform: Totalentreprenad
Projektbudget: 72 miljoner
Projektet togs över för att färdigställa vad en tidigare entreprenör påbörjat. Därför var vi tvungna att göra om stora delar av entreprenaden. Projektet krävde kontroller och vidimering av tidigare utförande som har resulterade i en rad omprojekteringar. 
Tack vare vår långa erfarenhet kan vi färdigställa ett hus utifrån de brister det har idag. Projekteringen skedde i egen regi där vi har en genomarbetad process med nära till beslut. Hyresgästerna flyttade in i huset under sommaren 2018.

Fakta

  • Lingvägen 96-102 Adress:
  • Gubbängen Område:
  • 104 Hyresrätter:
  • 2018 Byggår:
  • 9900 m2 Yta:
  • Hyresrätt Typ:
2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss