Referens Vår fastighet

Kv Liden 12

Sundbyberg

Fastigheten ägs och förvaltas av Einar Mattsson.

Kv Liden 12

Fastigheten, som är från 1955, är centralt belägen i Sundbyberg i den lummiga Tornparken med närhet till restauranger och butiker.

Renovering av huset

Fastigheten stamrenoverades under åren 2016-2017 då samtliga lägenheter även fick nya säkerhetsdörrar, nya kök samt nya helkaklade badrum med golvvärme. Utöver detta genomförde vi en omfattande fönsterrenovering med energiglas. 

Renovering: 2016-2017
Byggherre: Einar Mattsson Fastighets AB 
Beställare: Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB 
Entreprenadform: Totalentreprenad 
Projektbudget: 20 miljoner 

Fastighetens trapphus fräschades upp och det har byggdes ett nytt soprum och nya lägenhetsförråd. Vi har även nyproducerat en lägenhet i entréplan.

Stamrenoveringen har skett utan kvarboende men fastigheten är sammanbyggd med grannfastigheten där det varit boende under hela projektet.

Projekteringen skedde i Einar Mattssons egen regi.

 

Fakta

  • Esplanaden 22 Adress:
  • Sundbyberg Område:
  • 27 Hyresrätter:
  • 1955 Byggår:
  • 1830 m2 Yta:
  • Hyresrätt Typ:
2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss