Referens Vår fastighet

Kv Kometen

Vasastaden

Kv Kometen som ägs och förvaltas av Einar Mattsson byggdes år 1961 och är belägen i korsningen Observatoriegatan/Västmannagatan i Vasastan med närhet till Vasaparken.

Kv Kometen

Kv Kometen är beläget i korsningen Observatoriegatan/Västmannagatan i Vasastan med närhet till Vasaparken. Fastigheten byggdes 1961 och har förutom bostäder även ett garageplan samt lokaler.

Renovering av huset

Under åren 2014-2015 har huset i Einar Mattssons regi, projektering och produktion, genomgått en totalrenovering innefattande omläggning av plåttak, omfärgning av putsfasad, balkongrenovering, stambyte, byte av ytskikt och byte av kök.

Byggherre: Firma Marianne Ränk
Beställare: Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB
Entreprenadform: Totalentreprenad
Projektbudget: 24 miljoner

Under renoveringsarbetet fanns pågående verksamhet i lokalerna belägna i entréplan. Detta krävde att produktionen framskred med  minimal störning för lokalhyresgästernas verksamhet. 

Projektet avslutades enligt tidplan och i slutbesiktning fanns extremt få anmärkningar på det egna arbetet.

Fakta

  • Observatoriegatan 17/Västmannagatan 40 Adress:
  • Vasastaden Område:
  • 38 Hyresrätter:
  • 5 Lokaler:
  • 1961 Byggår:
  • 4265 m2 Yta:
  • Hyresrätt Typ:
2020-06-30
Håll avstånd, håll ut, rädda liv
Vi ber dig som har ett ärende att inte besöka oss eller ta emot besök från oss om du har hosta, feber, snuva eller ont i kroppen. Kontakta oss istället via telefon, mejl eller felanmälan.

Vi på Einar Mattsson gör allt för att du som kund ska känna dig trygg med oss. Våra kunder och medarbetares säkerhet har därför högsta prioritet. Vi följer löpande utvecklingen av situationen med anledning av Coronaviruset/Covid-19  och anpassar våra arbetsmetoder därefter.  Läs mer.
Fråga oss