Nyheter / 2024 / Einar Mattssons premiärvisning i Hagastaden
2024-01-25

Einar Mattssons premiärvisning i Hagastaden

I Brf Lokstallarna i Hagastaden uppför Einar Mattsson 243 bostadsrätter och 10 lokaler. Här kan man hitta hem där urbant möter mänsklig värme mitt i myllret. För att kunderna ska få en bättre känsla för design och produkten har vi i veckan öppnat upp visningslokalen på Hagaesplanaden 66. De nya väldesignade bostadsrätterna omfattas såklart också av Einar Mattssons låne- och räntekostnadsgaranti.

Brf Lokstallarna.jpgEtt exempel på kök i Brf Lokstallarna. Variation kan förekomma

Jag kan pusta ut, vi fick direkt positiv feedback på produkten och designen i Lokstallarna från de drygt 50 besökarna på premiären. Tanken är att den genomgående industriella tonen ska fångas upp i gedigna materialval som ska ge de boende en lugn oas mitt i det som är en ny central stadsdel. Husen är också projekterade för miljöbyggnad guld med effektiva planlösningar och lägre energiförbrukning.  Är man nyfiken så är det bara att komma förbi Hagaesplanaden 66, säger Jonas Palén, sälj- och marknadschef på Einar Mattsson Projekt AB.

Om Brf Lokstallarna – en lugn oas i en ny central stadsdel

Projektet som uppförs invid Norra Stationsparken innehåller 243 bostadsrätter samt 10 lokaler anpassade för gym, restaurang eller annan service. Uppförandet av byggnaderna i Brf Lokstallarna startade 2022 med säljstart i september 2023. Det beräknas stå helt klart under 2025.

Lokstallarna blir Einar Mattssons fjärde bostadsprojekt i området då vi tidigare både uppfört hyresrätter och bostadsrätter här.

Visningslokalen hittar man på Hagaesplanaden 66. I lokalen, där både kök och badrum finns uppbyggt, har du möjlighet att uppleva designkonceptet närmare och hämta en fin säljbok.

Från visningslokalen har du bra utsikt över platsen där Lokstallarna uppförs och kan se hur husen växer fram.
 
Om Hagastaden – en ny årsring i Stockholm med egen tunnelbanestation

Den nya stadsdelen Hagastaden, beläget mellan Vasastan och Solna, beräknas stå färdigt 2030. Området blir en levande stadsdel med ett varierat utbud av såväl bostäder, service och handel som grönområden och promenadstråk. I grannkvarteret som också är uppfört av Einar Mattsson finns exempelvis en innovativ och trivsam Coop-butikmed egen odling, bistro med sommelier och såklart matvaror.

Bygget av Hagastaden började 2010 och ska ge 6 000 nya bostäder och 14 000 arbetsplatser och Norra Stationsparken, en ny stadspark, som tar plats mitt i området bland bostadshus och kontor vilket ger Hagastaden grönska, gångvägar, lekplatser och konst.

Kommunikationerna förbättras också med en utbyggnad av tunnelbanan med en egen station på gul linje. Idag finns tunnelbana och pendeltåg vid Odenplan.

Fråga oss