Nyheter / 2024 / Einar Mattsson på fastighetsmässan MIPIM 2024
2024-03-12

Einar Mattsson på fastighetsmässan MIPIM 2024

Einar Mattsson är partner till Stockholms Business region och deltar med flera medarbetare på fastighetsmässan MIPIM, Europas största fastighetsmässa. Syftet är att bidra till att visa upp Stockholmsregionens alla möjligheter och locka investeringar till regionen. Mässan går av stapeln den 12–15 mars i Cannes.

 

einar mattsson fastighetshetsmässan Mipim.jpgLi Cederwall Frizzo, affärsutvecklingschef, och Peter Svensson, vd för Einar Mattsson Projekt AB deltar i Cannes. (Illustrationen i mitten är en av de fyra huskropparna i projektet Lokstallarna som just nu byggs i Hagastaden) Foto: Åke Gunnarssson/VUE

– Vi måna om att Stockholmsregionen ska stärkas och utvecklas och då behövs ny infrastruktur i form av bostäder. Alla brister i processen blir väldigt tydliga i en svag marknad. Som en långsiktig aktör med genomförandekraft vill vi prata med kommunerna om hur vi tillsammans kan arbeta för ett jämt tillskott av hyresrätter och bostadsrätter, säger Peter Svensson, vd för Einar Mattsson Projekt AB och Einar Mattsson Byggnads AB, som deltar på mässan. 

– Att försörja regionen med hållbara bostäder och attraktiva bostadsområden är mål vi har gemensamt med kommunerna. Som den långsiktiga aktör vi är behövs förtroendefulla samarbeten för att kunna starta bostadsprojekt även nu, tillägger Li Frizzo, affärsutvecklingschef på Einar Mattsson Projekt AB, som också deltar på mässan.

Även Thobias Nilsson, projektutvecklingschef på Einar Mattsson Projekt AB medverkar. – Vi ser fram emot att tillsammans med kommunerna få till välfungerande stadsbyggnad i detaljplanerna. Einar Mattsson har höga hållbarhetskrav och lång erfarenhet kopplat till genomförande även när marknaden är mer utmanande som idag.

Därför är Einar Mattsson på plats i CannesFöreträdare från Einar Mattsson har under flera år deltagit på MIPIM-mässan i Cannes. Där deltar vi för att verka för gynnsamma samarbeten med siktet inställt på nya bostäder, bättre bostadsområden och en attraktivare storstadsregion.

Einar Mattsson har ett unikt perspektiv som ett onoterat familjeägt bolag med fastighetens hela livscykel i koncernen. Med ett eget fastighetsbolag, projektutvecklingsbolag, byggbolag och också fastighetsförvaltning i koncernen får vi en helhet som stärker vår lönsamhet och områden där vi finns. 

Fråga oss