Nyheter / 2024 / Einar Mattsson i Almedalen: Långsiktighet bör premieras
2024-06-20

Einar Mattsson i Almedalen: Långsiktighet bör premieras

Nu är dags igen för Sveriges världsunika demokratimässa – Almedalen. Einar Mattsson-koncernen åker med ett antal medarbetare till Visby under juni månads sista dagar.

– Bostäder är en samhällskritisk infrastruktur och för Einar Mattsson är det viktigt att bidra till dialogen om bostadsmarknadens funktion. Inte minst för att det är de boende som står för notan.

– I år behöver vi särskilt prata om hur kommunerna premierar aktörer som tar långsiktigt ansvar för bostadsområden, hur staten kan bidra till större intresse för investeringar i bostäder med fri hyressättning och hur vi ska klara av den nödvändiga klimatomställningen på ett ekonomiskt hållbart sätt, säger Stefan Ränk, Einar Mattssons koncernchef.

Einar Mattssons deltagande 2024 i Almedalen:

25 juni kl.16.00-16.50 deltar hållbarhetsutvecklingschef Johanna Wikander på seminariet ”Skärpta klimatkrav från EU – hur påverkas fastighetsbranschen och boende? Vem ska betala?” på Strandgatan 6, Clarion Hotel Wisby i "Spegelsalen".

26 juni kl. 14.00-14.45, deltar koncernchef Stefan Ränk på seminariet ”Markpolitik i förändring – så blir Stockholmsregionen en förebild” på Klockgränd 4, "Arenan Stadsutvecklingsdagarna".

Utöver detta deltar vi som vanligt i samtal och många dialoger med de samarbetspartners vi har utanför programmet.

 

Fråga oss